Teamleder til Finobos kundecenter i Århus

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

Tag lederskab og skab enestående kundeoplevelser! Uanset om du er en erfaren teamleder eller klar til at tage det næste skridt i din karriere, så er her en unik mulighed.

Tiltrædelse: Primo 2024
Arbejdssted: H. N. Clausens Gade 11, st., 8000 Aarhus C

Vi søger en Teamleder til vores kundecenter i Århus, der er dedikeret til både teamledelse og til at levere den ultimative kunderejse.

Du får rollen som ”spillende træner” og vil, på baggrund af din kommercielle og ledelsesmæssige erfaring, få mulighed for at indtage en nøglerolle, ved at lede og udvikle et velfungerende team af meget erfarne kundekonsulenter.

Kundecenteret håndterer i dag al kommunikation med kunderne, på tværs af diverse platforme og vi bestræber os hele tiden på at blive endnu skarpere på at levere kundeoplevelser af højeste kvalitet.

Din hverdag vil omfatte:

Om Finobo og teamet

Vi mener, at forbrugere har ret til de bedst mulige vilkår for deres privatøkonomi. Vi tror på, at de opnås gennem finansiel rådgivning, der udelukkende varetager kundens interesser og som er åben for hele markedets muligheder.

Derfor er Finobo 100% uvildig. Og vores uvildighed har effekt. Lige nu sparer vi i gennemsnit vores kunder for ca. 53.000 kr. i deres rådighedsbeløb i det første år efter vores rådgivning. Dét er en mærkbar forskel for vores kunder, og det budskab vil du spille en vigtig rolle i at formidle.

Som Teamleder for Finobos kundecenter bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt team i Aarhus. Vi har derudover også afdelinger i Vejle og Odense. Vi har et positivt mindset, masser af gå-på mod, og vi stræber efter at inspirere og motivere hinanden til endnu bedre resultater.

Vores afdelinger er en blanding af forskellige aldre, hvor energi og fælles motivation er høj, og vi bruger gerne tid sammen på kryds og tværs til sociale arrangementer udenfor arbejdspladsen.

Hvad tilbyder vi dig?

Hvad gør dig til et godt match?

For at understøtte vores vækstrejse har vi brug for dig, som kan og vil tage ansvaret for vores velfungerende kundecenter og samtidig sikre, at teamet ledes videre i Finobos ånd med stort fokus på vores værdier. Du tænker og handler proaktivt, helhedsorienteret og struktureret samt er fagligt nysgerrig, initiativrig og selvstændig.

Vi søger en kollega, der:

Har det tændt en ild i dig?
Så er du muligvis vores nye Teamleder

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Susanne Brendholdt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Susanne Brendholdt

Susanne Brendholdt

Rekrutteringskonsulent

Scroll to Top