Er du vores nye marketingchef?

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

OBS: Stillingen er besat.

Vi søger en passioneret og resultatorienteret marketingchef med ekspertise inden for lead generering og kampagneudvikling. Som marketingchef vil du være ansvarlig for at skabe, implementere og eksekvere effektive strategier, der øger Finobos synlighed og genererer kvalificerede leads til vores rådgivere.

Tiltrædelse: 1. februar 2024
Arbejdssted: H. N. Clausens Gade 11, st., 8000 Aarhus C

Din hverdag vil omfatte:

Leadgenerering:

Kampagneudvikling:

Samarbejde og kommunikation

Analyse og rapportering

Om Finobo og teamet

Vi kæmper for, at helt almindelige danskere opnår mere økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dem. Vi tror på, at det opnås gennem finansiel rådgivning, der udelukkende varetager kundens interesser og som er åben for hele bankmarkedets muligheder. Derfor er Finobo 100% uvildig. Og vores uvildighed har effekt. Lige nu sikrer vi i gennemsnit vores kunder ca. 50.000 kr. ekstra i deres rådighedsbeløb bare i det første år efter vores rådgivning. Dét er en mærkbar forskel for vores kunder, og det budskab vil du spille en vigtig rolle i at formidle.

Som Finobos marketingchef bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt team i Aarhus. Vi har derudover også afdelinger i Vejle og Odense. Vi har et positivt mindset, masser af gå-på mod, og vi stræber efter at inspirere og motivere hinanden til endnu bedre resultater. Vores afdelinger er en blanding af forskellige aldre, hvor energi og fælles motivation er høj, og vi bruger gerne tid sammen på kryds og tværs til sociale arrangementer udenfor arbejdspladsen.

Hvad tilbyder vi dig?

Uanset hvilken funktion man har hos Finobo, så er vi alle fokuserede på at styrke hinandens kompetencer og vores produkt, så vi sammen kan sikre, at endnu flere boligejere opnår de bedst mulige vilkår og besparelser i deres privatøkonomi.

Hvad gør dig til et godt match?

Hvis du er passioneret for at skabe resultater gennem effektive marketingstrategier, og har du erfaring med at lede lead genereringsindsatser samt agere operativt, så er du muligvis vores nye marketingchef.

Har det tændt en ild i dig?

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Susanne Brendholdt. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Susanne Brendholdt

Susanne Brendholdt

Rekrutteringskonsulent

Scroll to Top