Vi ser mulighederne i din økonomi

Vores uvildige finansielle rådgivere giver dig et fuldt økonomisk overblik ud fra dine behov og ønsker. Du kan fx få svar på:

Prøv et gratis økonomitjek

Vores møder kan afholdes både digitalt, hjemme hos dig og på vores kontorer. Hvis du ønsker et fysisk møde, så vælg den afdeling, der er tættest på dig. Find vores adresser her.

Hvis ingen af de ledige tider passer dig, kan du give os et kald.
Vi sidder klar ved telefonen man-tors kl. 9-16 og fredag kl. 9-15.

Hvordan foregår et økonomitjek?

Vores økonomitjek er kundens unikke mulighed for at få svar på, hvordan de kan opnå bedre løsninger, der kan sikre dem mere økonomisk frihed.

Hvad: Kunden skal ikke forberede noget. De skal blot huske deres NemID/MitID.

Hvor: Kunden vælger, om vi skal mødes hjemme hos dem, på et af vores kontorer eller online.

Tid: Vi sætter ca. 2 timer af til kundens økonomitjek. Længden kan dog til tider variere.

Pris: Økonomitjekket er helt gratis og uforpligtende for kunden.

Rådgivning efter dine interesser

Vi er 100% uvildige, hvilket betyder, at vi ikke er i lommen på hverken banker eller realkreditinstitutter. Vores eneste interesser er dine.

Flere og bedre muligheder

Vi har hele bankmarkedet som vores produkthylde, hvorved vi skaber konkurrence og sikrer nogle af markedets bedste låneaftaler. 

Opnå mere økonomisk frihed

Vi laver behovsbestemte og frihedsskabende aftaler, der i gennemsnit sikrer vores kunder ca. 50.000 kr. mere i årligt rådighedsbeløb. 

Du sparer tid og besvær

Vi kender alt til bankerne tricks og hvilke parametre, der kan forhandles på. I et forløb med os skal du blot læne dig tilbage, mens vi klarer alt arbejdet.

Vi tilbyder fuld Tryghedsgaranti

Det betyder, at vi er godkendte af Finanstilsynet, og at vores rådgivning er helt gratis og uforpligtende frem til, at du har opnået den rette løsning.

Hør Thomas og Annes historie:

"Den løsning, vi fik, var slet ikke noget, vi selv kunne have forhandlet os frem til"

Vores kundepar, Thomas og Anne, oplevede modstand i banken, da de ville omlægge deres fastforrentede lån. De tog derfor kontakt til Finobo, hvorefter vores rådgiver, Tim, sikrede parret en gældsnedbringelse på 600.000 kr. samt et øget rådighedsbeløb på 30.000 kr. om året.

Har du mod på at få mere overskud?

Find os i vores fine lokaler i Aarhus, Vejle og Odense. Vi kører også gerne hjem til dig.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.