Nyheder & artikler

Det handler om at følge bolig- og finansmarkedet

Vi fortæller dig, når der sker relevant nyt på bolig- og finansmarkedet, som kan påvirke din privatøkonomi, eller som du kan udnytte til at opnå besparelser.

Læs vores seneste nyheder:

Åbning af Finobos nye kontor i Vejle Dandy Business Park

Finobo vil hjælpe vejlensere til mere økonomisk frihed

Flere og flere danskere er blevet nysgerrige på, hvordan de kan optimere deres privatøkonomi med …

Læs mere →
Fælles billede af menneskerne bag Finobo og PrivatRevision

Finobo indgår samarbejde med PrivatRevision

Finobo har pr. 1. februar 2023 indgået et samarbejde med den aarhusbaserede rådgivningsvirksomhed, PrivatRevision. Samarbejdet …

Læs mere →
Kvinde sidder ved bærbar computer

Nationalbanken hæver renten

Nationalbanken hæver renten med virkning fra d. 16. december 2022. Renten hæves med 0,5 procentpoint, …

Læs mere →
Indkøbsvarer

Forventet forbrugerprisfald i efteråret

Efter vi har set den højeste inflation i 40 år, hvor især energi- og fødevarepriserne …

Læs mere →
Mønter

Høj rente: Mulighed for 50% afkast i risikofri investering

Hvis du har en opsparing stående på kontoen, kan du nu få et afkast på …

Læs mere →

Nyheder fra på bolig- og finansmarkedet

Bolig- og finansmarkedet ændrer sig konstant. Det er derfor helt forståeligt, hvis du indimellem ikke kan finde hoved og hale i udviklingen. Vores arbejde indebærer blandt andet at følge markedstendenserne for at kunne udse de muligheder, som de bringer med sig. Det er en helt essentiel del af vores arbejdstilgang, for at vi kan finde de bedste løsninger til lige netop din økonomi. 

På denne nyhedsside deler vi løbende relevante artikler med nyheder fra bolig- og finansmarkedet, så du kan holde dig opdateret. Vores nyheder spænder bredt og involverer primært nyheder, der potentielt har eller får indflydelse på din privatøkonomi. Vi prioriterer at holde vores nyheder så korte og konkrete som muligt, så du kun får det mest relevante præsenteret. På den måde kan du hurtigt forholde dig til, hvad markedstendensen kan betyde for dig og din privatøkonomi.

 

Tendenser med relevans for din privatøkonomi

Det vigtigste for os er at beskrive de tendenser, der kan have indflydelse på din privatøkonomi. Det kan fx være tendenser, der potentielt begrænser dit rådighedsbeløb og dermed giver dig mindre frihed. Her har vi fx oplevet, hvordan priserne er steget i et voldsomt tempo i 2022. Men med en udvikling kommer der som regel også nogle muligheder. Vi fokuserer derfor også på at præsentere, hvilke muligheder tendenserne bringer med sig.

Med prisstigningerne er renten også steget, hvilket du kan udnytte til at få fx en lavere restgæld. Hver nyhed medfører dermed nogle unikke muligheder, som du potentielt kan udnytte til at skabe mere overskud. Vi er godkendt som uvildig finansiel rådgiver og boligkreditformidler af Finanstilsynet. Vi kan give dig de mest præcise anbefalinger, når vi kender dine behov og har set din økonomiske opsætning. Det gør vi gerne til et gratis økonomitjek.

Scroll to Top