Formålet

Lær mere om hvem vi er, og hvorfor Finobo er sat i verden

Hvem er Finobo?

Din uvildige finansielle sparringspartner

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dine økonomiske drømme. Vi hjælper dig med at se igennem et kompliceret og ofte uoverskueligt bankmarked, så du får fuldt overblik over dine unikke privatøkonomiske muligheder. Ofte er dine økonomiske drømme meget tættere på, end du går og tror.

Vores formål

At sikre dig mere økonomisk frihed

Vi tror på, at økonomisk frihed er individuel. Den defineres af dig med de økonomiske drømme, du har for dit eget liv. Måske drømmer du om at gå tidligere på pension, få mere overskud til at rejse eller at forny køkkenet uden at kunne mærke det hver måned. Hvad end økonomisk frihed er for dig, så hjælper vi dig med at finde vejen derhen.

Vores værdier:

Uvildighed

Vi tror på, at de bedste vilkår opnås gennem rådgivning, der er uafhængig af andre interesser end dine, og som er åben for hele markedets muligheder. Derfor får vi ikke kick-back fra fx banker og realkreditinstitutter.

Proaktivitet

Vi tror på, at løbende evaluering og behovsafdækning er essentiel for, at du opnår de bedste forhold for din privatøkonomi. Derfor tager vi initiativ og tilstræber os at kunne forudse dine løbende behov.

Gennemsigtighed

Vi tror på, at de bedste aftaler opnås, når begge parter har fuld forståelse for den aftale, de indgår.
Derfor har vi ingen skjulte omkostninger, ligesom vi gør en dyd ud af at gøre privatøkonomi mere simpelt og forståeligt.

Forandring

Vi tror på, at når en branche præges af gammel praksis og få store markedsledere, så arbejder det ikke længere til din fordel. Derfor har vi en arbejdstilgang, hvor vi hver dag kæmper for at skubbe til det etablerede.

Vores vision

At ændre en forbrugerkultur

I dag går forbrugere typisk i banken eller på nettet, når de har brug for økonomisk sparring. Men vi tror på, at vejen til mere økonomisk frihed er uvildig, hvormed du har en finansiel ekspert på din side helt fra dine økonomiske drømme til plan til mål. Derfor vil vi skabe en forbrugerkultur, hvor beslutninger om bolig og privatøkonomi træffes ved hjælp af uvildig finansiel rådgivning.

Vores medarbejdere

Over 100 års erfaring i bank- og finansbranchen

Vores rådgivere har valgt at målrette alle deres indsigter og kompetencer til at sikre dig de bedst mulige vilkår for din privatøkonomi. Vores indtjening kommer udelukkende fra at rådgive kunder som dig, og faktisk er vi så sikre på, at vi kan sikre dig en bedre aftale, at vores rådgivning kun koster dig noget, såfremt vi sikrer dig en aftale, som du ønsker at takke ja til.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.