Boligkøb

Vi hjælper dig med at få fat i drømmeboligen og det rette boliglån til den bedste pris.

Hvis du overvejer at købe din første bolig eller ønsker at skifte dine nuværende rammer ud med nye, så er der mange penge at spare både i købsprocessen og i din fremtidige boligøkonomi. Vi tilbyder rådgivning ved boligkøb, hvor vi rådgiver dig gennem hele eller dele af købsprocessen alt efter, hvad du har brug for.

Med vores boligkøbsrådgivning er du sikret de bedste forudsætninger for dit boligkøb. Vi hjælper dig fx med at se alle dokumenter igennem, vælge det rette lån samt indhente og forhandle lånetilbud på plads med bankerne.

Hvornår er rådgivning ved boligkøb relevant for dig?

Hvis du kan nikke ja til en eller flere af nedenstående:

Book dit gratis økonomitjek her:

Første møde, hvor vi afdækker dine behov, er altid gratis. Vores møder kan holdes både hjemme hos dig, på vores kontorer og digitalt. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Hvad får jeg ud af jeres rådgivning?

Dine behov, ønsker og unikke økonomi er med til at afgøre, hvad du præcist kan få ud af at have os med i din købsproces. Vi kan derfor først give dig estimater for din købesum og dine potentielle besparelser, når vi ses til vores første møde.

Hør Thomas og Annes historie:

"Den løsning, vi fik, var slet ikke noget, vi selv kunne have forhandlet os frem til"

Vores kundepar, Thomas og Anne, oplevede modstand i banken, da de ville omlægge deres fastforrentede lån. De tog derfor kontakt til Finobo, hvorefter vores rådgiver, Tim, sikrede parret en gældsnedbringelse på 600.000 kr. samt et øget rådighedsbeløb på 30.000 kr. om året. Har du mod på at få mere overskud?

Boligkøbspakke

Hvilke dele af mit boligkøb kan jeg få rådgivning til?

Vi har samlet de dygtigste specialister i én boligkøbspakke, så du kan komme trygt i hus med dit boligkøb:

Grafisk illustration af Finobos boligkøbspakke. Indeholder køberrådgivning m.m.

Det kan være svært at udpege, hvilke elementer ved en potentiel bolig, der kan bruges til forhandling af boligens salgspris. Derfor sender vi vores køberrådgivere ind i ringen, så de kan forhandle en god pris på plads på dit nye hjem.

Der kan nemlig være mange penge at spare ved at alliere sig med fagpersoner i en forhandling. Fx kan der i tilstandsrapporten være aspekter, der giver grundlag for prisnedslag eller mulighed for at opnå en kortere eller længere overtagelse af boligen. Her hjælper vi dig med at se salgsdokumenterne igennem, så du opnår en god aftale.

En juridisk gennemgang af bolighandlen sikrer dig, at du har de rette forhold, før du skriver under på en købsaftale.  Når vi yder rådgivning ved boligkøb, så laver vi en juridisk gennemgang af dokumenterne fra din bolighandel, så du kan føle dig helt tryg i købet af dit nye hjem.

I en bolighandel indgår der mange dokumenter, der skal tjekkes igennem. Det indebærer fx kontrol af købsaftalen samt boligens øvrige dokumenter såsom tingbog, BBR-oplysninger og eventuelle servitutter.

Budgetlægning er et vigtigt redskab til at skabe et økonomisk overblik forud for dit boligkøb. På den måde kan vi bedre vurdere, hvilke låntyper din privatøkonomi kan bære. Vi lægger et personligt budget ud fra dine ønsker og behov, så vi kan vise dig et konkret før- og efterbillede af din boligøkonomi ved et boligkøb.

Det er vigtigt for os, at det budget vi lægger, det giver dig økonomisk frihed i din fremtidige boligøkonomi. Ved at lave en komplet budgetlægning over dine privatøkonomiske forhold, kan vi samtidig fremvise et konkret før- og efterbillede til bankerne. Det styrker vores forhandlingsmuligheder, når vi indhenter lånetilbud til dig.

Der er stor forskel på, hvad der vil være det bedste boliglån for dig. Det er i høj grad afhængigt af din nuværende økonomi, dine behov og omkostningerne til din udsete bolig. Ud fra dine ønsker og behov giver vi dig konkrete forslag til, hvad der vil være de bedste lån for dig.

Vi bruger budgettet til at sikre, at vi finder en realistisk købssum, som du kan blive godkendt for i banken. På den måde kommer vi hele vejen rundt om din økonomi, så vi kan lave et samlet grundlag at præsentere for bankerne. Vi ved, hvilke parametre de vurderer dig ud fra, og det er ofte små justeringer, der skal til, før vi kan sikre dig en højere kreditgodkendelse og bedre vilkår for finansieringen af dit nye hjem.

I Danmark findes der mere end 50 forskellige banker, som potentielt gerne vil indfri dine boligdrømme. Det er derfor vigtigt med indhentning af lånetilbud til dit boligkøb fra forskellige udbydere, så vi kan skabe konkurrence om dig som kunde.

Da vi er uvildige, så begrænser vi ikke dine muligheder. I stedet henvender vi os til min. 3 forskellige banker, så du kan opnå flere lånetilbud at vælge imellem. Derefter gennemgår vi alle fordele og eventuelle ulemper ved de opnåede lånetilbud sammen med dig, så du kan træffe en velovervejet beslutning om finansieringen af din bolig. På den måde sikrer vi dig det bedste, passende lån til den laveste pris.

Det kan være svært at gå ind i en forhandling med banken, da det ofte kræver meget tid og energi, mens du skal være skarp på økonomiske fagudtryk. Vi håndterer forhandling med banken for dig, så vi er sikre på, at du får en fair kreditgodkendelse og de bedst mulige vilkår for din fremtidige boligøkonomi.

Når vi forhandler med banken, så ved vi hvilke parametre, vi kan forhandle på, samt hvilke løsninger der kan lade sig gøre for dig og din privatøkonomi. Når vi yder dig rådgivning ved boligkøb, så fører vi alt dialog med banken, og du kan du derfor være helt tryg ved forhandlingsprocessen.

Sådan foregår vores første møde

Vi sætter ca. 2 timer af til mødet, hvor vi sammen går igennem følgende:

Anders Haüser afholder økonomitjek møde med kunde
Første møde gratis

Vi vil vise dig, hvilken værdi vi kan skabe for dig, før du takker ja til et samarbejde.

100% uvildig rådgivning

Vores eneste interesser er dine. Vi modtager ikke betaling fra fx banker og realkreditinstitutter.

Du får fuld Tryghedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du føler dig 100% tryg. Læs om vores Tryghedsgaranti her.

Ingen skjulte gebyrer og bindinger

Vi medregner vores betaling i alle de løsninger, vi præsenterer for dig.

Godkendt af Finanstilsynet

Du er i trygge hænder. Vi rådgiver under tilladelse af Finanstilsynet.

✓ Få den bedste pris på både hjem og boliglån

Med vores boligkøbspakke får du uvildig rådgivning gennem hele din købsproces. Vi hjælper dig både med at opnå den bedste købspris på din udsete bolig, og finde den bedste bank til finansiering af dit boligkøb.

Vi er 100% på din side for at sikre dig en tryg købsproces og en sund økonomi fremadrettet.

✓ Vores første møde er gratis og uforpligtende

Til vores første møde afdækker vi sammen dine behov og ønsker, så vi bl.a. kan vurdere, hvilket lån, der er det rette for dig, samt hvilke besparelser, du kan opnå.

Vi ved, hvad bankerne vurderer dig ud fra, når de giver dig lånetilbud. Med de rette justeringer kan vi sikre dig en finansiering, der sikrer dig en holdbar boligøkonomi i dit nye hjem.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.