Gratis økonomitjek

Vi hjælper dig til at opnå besparelser mere frihed større overskud bedre vilkår 

Vi finder frem til dine muligheder og potentielle besparelser helt gratis og uforpligtende. Livet er fyldt med begivenheder, der skaber nye behov og prioriteringer. Du kan derfor hurtigt vokse ud af dit økonomiske setup. Som resultat, ender du ofte med at betale for meget for fx dine bank- og realkreditforhold, mens din opsætning ikke giver dig råderum til dine nuværende behov.

Til vores økonomitjek besvarer vores rådgiver alle dine spørgsmål. 
Du får et fuldt overblik over din nuværende opsætning og konkrete løsningsforslag til, hvor og hvordan du kan stilles bedre og billigere end i dag, så du får økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dig.

Hvornår er et økonomitjek relevant for mig?

Hvis du kan nikke ja til en eller flere af nedenstående:

Book dit gratis økonomitjek her:

Første møde, hvor vi afdækker dine behov, er altid gratis. Vores møder kan holdes både hjemme hos dig, på vores kontorer og digitalt. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Sådan foregår dit økonomitjek

Vores økonomitjek er din unikke mulighed for at få svar på, hvordan du kan opnå bedre løsninger, der kan sikre dig mere økonomisk frihed.

Hvad: Du skal ikke forberede noget. Du skal blot huske dit NemID/MitID.

Hvor: Du vælger, om vi skal mødes hjemme hos dig, på et af vores kontorer eller online.

Tid: Vi sætter ca. 2 timer af til dit økonomitjek. Længden kan dog til tider variere.

Pris: Økonomitjekket er helt gratis og uforpligtende for dig.

Det kan du forvente af et økonomitjek

Husk at du kun skal betale os noget, hvis du vælger at takke ja til et af de lånetilbud, som vi indhenter og forhandler på plads til dig efter økonomitjekket. Det er en del af vores Tryghedsgaranti.

Illustreret badge til Finobos tryghedsgaranti

Få overblik over din privatøkonomi

Din økonomi er unik, og det samme er dine muligheder. Vi kan derfor først fortælle dig, hvor meget du præcis kan få ud af et økonomitjek, når vi sidder sammen til mødet. Inden da kan vi dog vise dig et eksempel på, hvad vores kunder, Thomas og Anne fik ud af deres økonomitjek:

Hør Thomas og Annes historie:

"Den løsning, vi fik, var slet ikke noget, vi selv kunne have forhandlet os frem til"

Vores kundepar, Thomas og Anne, oplevede modstand i banken, da de ville omlægge deres fastforrentede lån. De tog derfor kontakt til Finobo, hvorefter vores rådgiver, Tim, sikrede parret en gældsnedbringelse på 600.000 kr. samt et øget rådighedsbeløb på 30.000 kr. om året. Har du mod på at få mere overskud?

Victor Gregersen rådgiver kundepar

Hvad indeholder et økonomitjek?

Med gratis økonomisk rådgivning får du svar på, hvordan din privatøkonomi kan forbedres. Vores økonomitjek foregår ved et personligt møde med en af vores finansielle rådgivere, hvor I gennemgår din situation samt dine ønsker og behov.

Rådgivningsmødet tager ca. 2 timer, og det kan både foregå på vores kontor i Aarhus C, hjemme hos dig eller online. Det er helt op til dig, hvad der passer dig bedst praktisk, og hvad du er mest komfortabel med. Du skal ikke forberede noget til mødet. Det eneste, du skal medbringe, er dit NemID eller MitID, så vi sammen kan tilgå dine økonomiske dokumenter på mødet.

En 360 graders økonomisk gennemgang er et grundigt overblik over din privatøkonomi. Her finder vores rådgiver dine økonomiske nøgletal for med udgangspunkt heri at vurdere, hvordan vi kan stille dig bedre end i dag.

Rådgiveren ser fx på dine eventuelle låneforhold, dine gældsforhold, dit rådighedsbeløb og din nuværende formue for at vurdere, hvor der kan justeres og forbedres. Vi er ikke interesseret i at se dit kontoudtog eller hvordan, du bruger dine penge, men derimod mere, hvordan din opsætning ser ud ift. dine ønsker og behov.

Hvilke forslag til forbedring af din privatøkonomi, der giver mening for dig, handler i høj grad om dine ønsker, behov og fremtidsplaner. Til et økonomitjek bruger vores rådgiver deres økonomiske gennemgang af din privatøkonomi til at give dig konkrete løsningsforslag, der kan sikre dig mere økonomisk frihed.

Måske er din bolig steget i værdi, måske har du flere lån, der kan samles i ét eller måske kan en låneomlægning give dig flere penge mellem hænderne. Det er helt op til dig, om du vil gå videre med et af vores løsningsforslag. Derefter indhenter vi tilbud fra hele finansmarkedet ud fra dine ønsker, og vores rådgivning er gratis helt frem til, at vi har indhentet et tilbud, du ønsker at takke ja til.

Første møde er gratis

Vi vil vise dig, hvilken værdi vi kan skabe for dig, før du takker ja til et samarbejde.

100% uvildig rådgivning

Vores eneste interesser er dine. Vi modtager ikke betaling fra fx banker og realkreditinstitutter.

Du får fuld Tryghedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du føler dig 100% tryg. Læs om vores Tryghedsgaranti her.

Ingen skjulte gebyrer og bindinger

Vi medregner vores betaling i alle de løsninger, vi præsenterer for dig.

Godkendt af Finanstilsynet

Du er i trygge hænder. Vi rådgiver under tilladelse af Finanstilsynet.

Vi har ingen skjulte gebyr og bindinger

Der er et før og et efter. Det gode er, at du har intet at miste. Hvis du kan spare penge, så sikrer vi dig dine besparelser, hvis ikke, så får du blot bekræftet, at du har den mest optimale opsætning i dag. Vi er kun drevet af at sikre dig de bedste vilkår og besparelser, og du betaler os først, hvis du vælger at takke ja til et af de tilbud, vi indhenter til dig.

Indsigter og tilbud fra hele bank- og realkreditmarkedet

Da vi er uvildige og ikke modtager betaling fra fx banker og realkreditinstitutter, ser vi på, hvad hele bank- og realkreditmarkedet kan tilbyde dig. Vi ved, hvilke skjulte gebyrer vi kan spare dig for og hvilke vilkår, du kan opnå. Det er vores måde at sikre dig det bedste, passende produkt til laveste pris.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.