Karriere

Drømmer du om at blive uvildig?

Overvejer du et job ved Finobo? Gennem vores uvildighed har vi en åben markedstilgang, som gør, at vi ikke skal arbejde for andre interesser end vores kunders. Vi mener nemlig ikke, at salg og rådgivning kan forenes og stadig være i kundens bedste interesse. For os handler det om at sikre vores kunder den bedste og billigste løsning med hele markedet som vores produkthylder. I et job som uvildig finansiel rådgiver ved Finobo får du del i vores værdier.

Vi tror på, at vores uvildighed gør en forskel. 

Anders Haüser sidder overfor en kunde i Finobo og giver uvildig økonomisk rådgivning
Sommerfest 2022

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

Skal du være en del af holdet?

Se vores aktuelle stillingsopslag:

Kundecenter:

Ingen aktuelle opslag

Marketing:

Ingen aktuelle opslag

Deler du vores værdier?

Vi søger løbende nye rådgivere til at blive en del af vores team. Kontakt os for at høre mere eller send os en uopfordret ansøgning, hvor vi kan høre mere om dig:

Følg med på LinkedIn:

Hvad laver man i et job som uvildig finansiel rådgiver?

I et job som uvildig finansiel rådgiver hos Finobo, vil du få en spændende og udfordrende hverdag. Det unikke ved jobbet består i, at du arbejder som uvildig. Du får dermed hele bankmarkedet som din produkthylde frem for blot at sidde hos en enkelt udbyder. Det giver langt flere løsningsmuligheder for vores kunder, som ønsker at opnå den bedste løsning til deres behov. 

Jobbet som uvildig finansiel rådgiver består af to centrale dele i form af mødeafholdelse og løbende sagsbehandling. Når du afholder møder med kunder, så kan det foregå hjemme hos kunden, på vores kontor i Aarhus eller digitalt. Det vil ofte være møder med nye kunder, som fx står og skal købe en ny bolig, overvejer at omlægge sine lån via op-eller nedkonvertering eller ønsker at optage et lån til finansiering. Her bliver det din vigtigste opgave at bruge dine kompetencer og dit markedskendskab til at sikre kunden den bedste løsning.

Vi slår løbende relevante jobopslag op

Hos Finobo slår vi løbende jobopslag op, når vi har behov for at udvide teamet. Vores behov for nye medarbejdere sker indenfor rådgivning, sagsbehandling og marketing. Her på siden finder du aktuelle jobopslag for de tre grene. Du er dog også meget velkommen til at kontakte os, selvom der ikke er et aktuelt jobopslag i den gren, du ønsker at søge job. 

Det vigtigste for os er, at du finder vores uvildige tilgang interessant. Det er nemlig en helt essentiel del af vores virke i et job som uvildig finansiel rådgiver. Hos Finobo bliver du en del af et agilt team, der er godkendt af Finanstilsynet, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Vi er få, men skarpe i jagten på bedre forhold for vores kunder. Hvis du har spørgsmål til vores arbejdstilgang eller nysgerrig på et aktuelt jobopslag hos os, så kontakt os endelig. Fang os på tlf. +45 53 50 50 74 eller send en mail til [email protected].

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.