Privatlivspolitik og betingelser

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, du vises på øvrige websites. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning under ’’Cookies’’ afsnittet) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer og nyhedsbreve kunne blive mindre relevante for dig, og annoncer kan optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så giver du samtykke til, at vi må sende dig markedsføringsrelateret materiale til din oplyste e-mailadresse. Nyhedsbrevets indhold omhandler bl.a. finans- og boligmarkedets udvikling og nyheder ved Finobo. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet. Du kan også ændre dine præferencer, hvis der er specifikke emner, du blot ikke ønsker at modtage nyhedsbreve om længere.
Vi benytter databehandleren Salesforce til at udsende nyhedsbreve, hvormed dine oplysninger kan blive opbevaret i USA. Salesforce er certificeret til at behandle personoplysninger, der er omfattet af persondataforordningen i henhold til ’’The EU-US Privacy Shield Framework’’.

Vores nyhedsbrev adskiller sig fra transaktionelle mails. Disse er relevante, når du i forbindelse med et køb/booking også bedes udfylde din e-mailadresse, hvor din e-mailadresse udelukkende bruges med henblik på kontakt og information vedr. dit køb/booking (fx bookingbekræftelse).

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, prøver beregnere eller tests, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb/bookinger via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. betalingsoplysninger og privatøkonomiske oplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, køb/booking, udfyldning af formularer eller i forbindelse med et aktivt rådgivningsforløb. Derudover vil vi i visse tilfælde behandle offentligt tilgængelige data, der er tilknyttet dine indsendte oplysninger.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb/bookinger og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver særskilt samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: victor@finobo.dk. 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Derudover har du til enhver tid ret til at klage over vores leverede tjenesteydelse eller produkt til klageansvarlige, Victor Gregersen. Alle vores kunder kan gebyrfrit indgive en klage. En eventuel klage skal enten fremsendes skriftligt pr. brev til:

Finobo Group ApS
Att: Victor Gregersen
H.N. Clausens Gade 11, st., 8000 Århus

Eller pr. e-mail til: vg@finobo.dk

Din klage besvares endeligt indenfor maksimalt 14 arbejdsdage og herefter fører selskabets klageansvarlige, Victor Gregersen, fortegnelser over modtagne klager og de foranstaltninger, som træffes for at afhjælpe dem.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Finobo Group ApS
H.N. Clausens Gade 11, st.
8000 Aarhus C
Telefon: +45 61 31 08 88
E-mail: silas@finobo.dk

 

Scroll to Top