Lån til finansiering

Vi ser dine muligheder igennem, laver konkrete finansieringsforslag og sikrer dig den bedste låneaftale.

Hvis du leger med tanken om at forny køkkenet, taget eller måske købe en ny bil, så er der forskellige måder, du kan finansiere det på. Der er dog stor forskel på de forskellige typer af finansiering, hvor gode vilkår, der hører med til lånet samt den pris, du ender med at betale.

Med vores rådgivning, når du skal optage lån til finansiering, hjælper vi dig med at opnå den bedste finansiering til den laveste pris. Vi giver dig et fuldt overblik over dine finansieringsmuligheder og forhandler en besparende låneaftale på plads for dig.

Hvornår er rådgivning om lån til finansiering relevant for dig?

Hvis du kan nikke ja til en eller flere af nedenstående:

Book dit gratis økonomitjek her:

Første møde, hvor vi afdækker dine behov, er altid gratis. Vores møder kan holdes både hjemme hos dig, på vores kontorer og digitalt. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Prøv vores rådgivning gratis til et uforpligtende møde

Dine muligheder og besparelser starter til vores første møde. Det er her, vi ser dine unikke muligheder igennem, og viser dig, hvordan og hvor høje besparelser vi kan sikre dig med en af vores løsninger.

Vi synes, det er mest fair, at du ser præcis hvilken værdi, vi kan skabe for dig, før du betaler for et samarbejde med os. Hvis du fx søger efter den bedste køkken finansiering, så indhenter vi konkrete tilbud for dig, som du frit kan takke ja eller nej til.

Få den bedste finansieringsløsning til din situation

Mulighederne er mange, når du overvejer at låne penge, og der er ofte mange skjulte gebyrer. Ud fra dine behov og unikke økonomiske muligheder, finder vi konkrete finansieringsforslag til dig og gennemgår deres fordele og ulemper sammen med dig.

Derefter indhenter vi finansieringstilbud til dig fra hele finansmarkedet, så vi kan sikre dig den bedste løsning til den laveste pris med vores rådgivning til finansiering af lån.

Hvad indeholder rådgivningen ved lån til finansiering?

Vi hjælper dig med at få økonomisk overblik ved at lægge et budget, der er holdbart og som gør dig mere attraktiv som kunde for bankerne.

Når du ønsker at finde det bedste lån til fx renovering, boligforbedringer eller en ny bil, er budgetlægning et vigtigt element til at sikre, at vi kan finde og indhente de bedste finansieringstilbud til dig. Med vores rådgivning ved finansiering af lån, udarbejder vi et budget, som passer til dine ønsker og behov. På den måde får du også en økonomisk opsætning, der giver dig den frihed, du ønsker.

Med vores rådgivning ved lån til finansiering giver vi dig en gennemgang af alle dine økonomiske dokumenter sammen med dig, så du er tryg og velinformeret, før du skriver under på et lånetilbud.

Når du skal optage lån til finansiering, indgår der mange kontraktuelle, økonomiske dokumenter, du skal forholde dig til. Vi kender processen og er skarp på alle dokumenterne, der indgår, når du optager lån. Vores vigtigste opgave er at se alle dokumenterne efter i sømmene, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Ud fra de unikke muligheder din privatøkonomi byder på, laver vi konkrete forslag til, hvilket lån du skal vælge, som giver mening for dig og din økonomiske situation.

Dine ønsker og behov spiller en central rolle i vores finansieringsforslag. Måske ønsker du at afbetale lånet hurtigst muligt, eller måske prioriterer du et højt rådighedsbeløb. Vi giver dig fuldt overblik over dine økonomiske muligheder og viser dig fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, så du kan træffe en veloplyst beslutning om dit lån til finansiering.

En ny kreditvurdering af din bolig kan være et redskab til at sikre gode vilkår for din finansiering, da en potentiel værdistigning giver dig flere muligheder. Derfor planlægger vi ofte en kreditvurdering, når vi indhenter og forhandler lånetilbud på plads for dig.

Hvis din bolig potentielt er steget i værdi, får vi en række vurderingsfolk fra bankerne til at komme hjem til dig og give en faglig vurdering af din boligs værdi. Det øger vores muligheder for at indhente lånetilbud med gode renter og vilkår til dig, da du dermed potentielt har mulighed for at bruge din optjente friværdi som finansiering.

Der findes ca. 56 banker i Danmark og ved sætte dit behov i udbud, kan vi skabe konkurrence om at få dig som kunde og dermed få tilbud på de bedste lån for dig. Vi henvender os til min. 3 forskellige banker, så du kan få flere lånetilbud at vælge imellem.

Vi gennemgår alle fordele og eventuelle ulemper ved de opnåede lånetilbud sammen med dig, så du kan træffe en velovervejet beslutning om den finansiering, du ønsker at gå videre med. Da vi er uvildige, indhenter vi lånetilbud fra hele markedet til dig. På den måde sikrer vi dig den bedste, passende finansiering til den laveste pris, når vi yder dig rådgivning ved lån til finansiering.

Forhandling med banken kan være både tidskrævende og besværlig, hvis du ikke er vant til at begå dig på bankernes fagsprog. Derfor håndterer vi bankforhandlingerne for dig, så du kan få en god låneaftale.

Vi kæmper for, at du opnår de bedst mulige renter og vilkår. Vi ved hvilke parametre, vi kan forhandle på, samt hvilke løsninger der kan lade sig gøre for dig og din økonomi. Vi holder dig opdateret på alle forhandlinger med banken, så du kan føle dig helt tryg og velinformeret gennem forløbet.

Sådan foregår vores første møde

Vi sætter ca. 2 timer af til mødet, hvor vi sammen går igennem følgende:

Christian Overby holder møde med en kunde
Første møde gratis

Vi vil vise dig, hvilken værdi vi kan skabe for dig, før du takker ja til et samarbejde.

100% uvildig rådgivning

Vores eneste interesser er dine. Vi modtager ikke betaling fra fx banker og realkreditinstitutter.

Du får fuld Tryghedsgaranti

Det vigtigste for os er, at du føler dig 100% tryg. Læs om vores Tryghedsgaranti her.

Ingen skjulte gebyrer og bindinger

Vi medregner vores betaling i alle de løsninger, vi præsenterer for dig.

Godkendt af Finanstilsynet

Du er i trygge hænder. Vi rådgiver under tilladelse af Finanstilsynet.

Hvad får jeg ud af jeres rådgivning ved lån til finansiering?

Du får fuldt overblik over dine finansieringsmuligheder, mens du kan opnå højere besparelser end dem, du selv kan forhandle dig frem til ved bankerne. Vi har et indgående branchekendskab, og vi ved, hvordan vi opnår de bedste vilkår for dit lån.

Hvilken værdi, du præcis får ud af vores uvildige finansielle rådgivning, kan vi først estimere, når vi har set dine muligheder igennem til vores første møde. Vi kan dog vise dig den værdi, vi skabte for Bine og Nikolaj, da vi rådgav dem om lån til finansiering:

Genvurdering sikrede Bine og Nikolaj deres nye køkken og en månedlig besparelse på 3.100 kr.

Da vi kom i kontakt med Bine og Nikolaj havde de længe drømt om at renovere deres køkken, men de følte, at udsigten til at spare pengene op var for lang.

Vi arrangerede derfor et gratis og uforpligtende møde med dem, hvor vi sammen kunne se deres finansieringsmuligheder igennem. Parret havde inden vores møde været i kontakt med deres bankrådgiver, som havde rådgivet dem til at optage et banklån til at finansiere deres nye køkken. Vi så dog, at parrets bolig potentielt var steget i værdi, siden de købte den. Der var derfor ingen grund til at parret mindskede deres rådighedsbeløb for at optage et dyrt banklån.

I stedet arrangerede vi en ny genvurdering af deres bolig, som viste sig at være steget ca. 10 pct. i værdi. Med værdistigningen kunne vi sænke parrets belåning ved en låneomlægning, mens de fik penge i hånden til at realisere drømmen om deres nye køkken samt en besparelse på 3.100 kr. hver måned i afdrag.

Bine og Nikolaj fortæller:

’’Vi vidste ikke, at det var en mulighed at optage lån i vores friværdi. Vi bad om et fordelagtigt lån, og nu står vi pludselig med pengene i hånden, mens vi har fået et højere rådighedsbeløb. Finobo har leveret over alt forventning.’’

Skema med tal eksempler før og efter mødet

Årlig besparelse: ca. 38.000 kr.
Besparelse pr. md.: ca. 3.100 kr.
Penge i hånden: 170.000 kr.

Find din bedste finansieringsløsning:

Vores første møde handler om at finde ud af, hvilken finansieringsløsning, der er den rette for dig, og hvilke besparelser, du kan opnå.

Dit overskud starter her:

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.