Skal du være en del af holdet? visionen? uvildigheden?  fællesskabet? samarbejdet?

Bliv uvildig finansiel rådgiver på en brancheforandrende vækstrejse

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

Har tanken om at blive uvildig finansiel rådgiver tidligere strejfet dig? Et anderledes fagfelt, hvor markedet i Danmark i øjeblikket er i rivende vækst og under moderniserende udvikling?

Så får du nu muligheden for at blive en del af holdet ved Finobos nye afdeling i Odense på en af byens bedste lokationer. Som uvildig finansiel rådgiver hos Finobo får du hele markedet som din produkthylde, når du skal sikre markedets bedste vilkår og løsninger for vores privatkunder. Og vi lover, at du slipper for at jagte kundemøder. Vi sørger nemlig for, at du altid har en fyldt og fleksibel mødekalender, så du kan fokusere på at sikre vores kunder økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dem.

Har vi tændt en lille ild i dig? Så er du muligvis vores nye uvildige finansielle rådgiver!

Arbejdssted: Helgavej 26, 5230 Odense M

Vi søger lige netop dig, der:

Dine ansvarsområder vil være:

• Grundig gennemgang af primært privatkunders økonomi, komme med konkrete forbedringsforslag og selv lukke rådgivningsaftaler på kundemøder

• Hovedansvar for rådgivningen på dine planlagte kundemøder – Du skal ikke jagte kunder og møder, dem har vi til dig

• Mødeafholdelse med privatkunder – Kan afholdes hjemme hos kunden, på kontoret eller online

• Forhandling med banker og realkreditinstitutter samt beregninger af økonomiske løsninger

Om Finobo og teamet:

Vi mener, at forbrugere har ret til de bedst mulige vilkår for deres privatøkonomi. Vi tror på, at de opnås gennem finansiel rådgivning, der udelukkende varetager kundens interesser og som er åben for hele markedets muligheder. Derfor er Finobo 100% uvildig.

Og vores uvildighed har effekt. Lige nu sikrer vi i gennemsnit vores kunder ca. 53.000 kr. mere i rådighedsbeløb bare i det første år efter vores rådgivning. Dét er en mærkbar forskel for vores kunder, og den vil du spille en vigtig rolle i at sikre.

Som uvildig finansiel rådgiver hos Finobos nye afdeling i Odense bliver du en del af et topprofessionelt team af erfarne finansielle rådgivere, og du får samtidig mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen. Vi har et positivt mindset, masser af gå-på mod, og vi stræber efter at inspirere og motivere hinanden til endnu bedre resultater. Vores afdelinger er en blanding af forskellige aldre, hvor energi og fælles motivation er høj, og vi bruger gerne tid sammen på kryds og tværs til sociale arrangementer udenfor arbejdspladsen.

Hvad vi tilbyder:

Uanset hvilken funktion man har hos Finobo, så er vi alle fokuserede på at styrke hinandens kompetencer og vores produkt, så vi sammen kan sikre, at endnu flere boligejere opnår de bedst mulige vilkår og besparelser i deres privatøkonomi.

Mød en kommende kollega:

Jeg har været både bankrådgiver samt pensions- og forsikringsrådgiver, men som uvildig rådgiver hos Finobo føler jeg, at jeg har mere frihed til at finde den løsning, kunden efterspørger, fordi jeg har hele markedets produkter at arbejde med. Jeg styrer helt selv min egen arbejdsuge, og jeg skal ikke tænke på at få fyldt min kalender op med møder, da Finobo har sit eget set-up til at sikre den slags.’’

Kan du genkende dig selv i opslaget?

Så send en mail med overskriften ’’Uvildig finansiel rådgiver hos Finobo’’ eller ring til Susanne, så vi kan starte en dialog og lære mere om dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Susanne Brendholdt

Susanne Brendholdt

Rekrutteringskonsulent

Scroll to Top