Skal du være en del af holdet? visionen? uvildigheden?  fællesskabet? samarbejdet?

Bliv uvildig finansiel rådgiver på en brancheforandrende vækstrejse

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

Har tanken om at blive uvildig finansiel rådgiver tidligere strejfet dig? Et anderledes fagfelt, hvor markedet i Danmark i øjeblikket er i rivende vækst og under moderniserende udvikling?

Som uvildig finansiel rådgiver hos Finobo får du hele markedet som din produkthylde, når du skal sikre markedets bedste vilkår og løsninger for vores privatkunder. Og vi lover, at du slipper for at jagte kundemøder. Vi sørger nemlig for, at du altid har en fyldt mødekalender, så du kan fokusere på at sikre vores kunder økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dem.

Har vi tændt en lille ild i dig? Så er du muligvis vores nye uvildige finansielle rådgiver!

Tiltrædelse: 1. oktober 2023
Arbejdssted: H. N. Clausens Gade 11, st., 8000 Aarhus C

Vi søger lige netop dig, der:

• Har god sans for det kommercielle, og som trives med at sælge og forhandle troværdige løsninger med kunder og leverandører

• Tager ansvar for din egen tid og struktur. At have det rette overblik er bl.a. med til at sikre, at du får succes i rollen

• Tænker fremad, og afspiller naturligt flere scenarier i hovedet for at vælge den bedste handlingsplan

• Tager ansvar for de aftaler, du indgår. Du gør alt, hvad du kan for at leve op til det lovede

• Er selvsikker, og du har stor tiltro til dine evner, vurderinger og beslutninger. Du ved, at du kan klare det uventede og fokuserer på de ting, der får dig i mål

• Ved, hvor vigtigt det er at sikre den rette modtagelse af dit budskab. Derfor er du velovervejet i din kommunikation

• Er god til at hjælpe andre med at træffe beslutninger. Du tør tage styring og at udfordre på en god måde

• Har en finansiel uddannelsesbaggrund, og en naturlig interesse i det finansielle univers (boliglån, realkreditlån, mv.)

• Plus: Har salgserfaring, og et stort og relevant netværk du kan trække på

Dine ansvarsområder vil være:

• Grundig gennemgang af primært privatkunders økonomi, komme med konkrete forbedringsforslag og selv lukke rådgivningsaftaler på kundemøder

• Hovedansvar for rådgivningen på dine planlagte kundemøder – Du skal ikke jagte kunder og møder, dem har vi til dig

• Mødeafholdelse med privatkunder – Kan afholdes hjemme hos kunden, på kontoret eller online

• Forhandling med banker og realkreditinstitutter samt beregninger af økonomiske løsninger

Om Finobo og teamet:

Vi mener, at forbrugere har ret til de bedst mulige vilkår for deres privatøkonomi. Vi tror på, at de opnås gennem finansiel rådgivning, der udelukkende varetager kundens interesser og som er åben for hele markedets muligheder. Derfor er Finobo 100% uvildig.

Og vores uvildighed har effekt. Lige nu sparer vi i gennemsnit vores kunder for ca. 53.000 kr. i deres rådighedsbeløb i det første år efter vores rådgivning. Dét er en mærkbar forskel for vores kunder, og den vil du spille en vigtig rolle i at sikre.

Som uvildig finansiel rådgiver hos Finobo bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt team i Aarhus, der p.t. består af 3 finansielle rådgivere. Vi har derudover også afdelinger i Vejle og Odense. Vi har et positivt mindset, masser af gå-på mod, og vi stræber efter at inspirere og motivere hinanden til endnu bedre resultater. Vores afdelinger er en blanding af forskellige aldre, hvor energi og fælles motivation er høj, og vi bruger gerne tid sammen på kryds og tværs til sociale arrangementer udenfor arbejdspladsen.

Hvad vi tilbyder:

• Masser af ansvar og ejerskab

• Sociale arrangementer

• Lækker frokostordning

• Energisk og åbent arbejdsmiljø

• Fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejdsdage

• Attraktiv løn og bonusordning

Uanset hvilken funktion man har hos Finobo, så er vi alle fokuserede på at styrke hinandens kompetencer og vores produkt, så vi sammen kan sikre, at endnu flere boligejere opnår de bedst mulige vilkår og besparelser i deres privatøkonomi.

Mød en kommende kollega:

Jeg har været både bankrådgiver samt pensions- og forsikringsrådgiver, men som uvildig rådgiver hos Finobo føler jeg, at jeg har mere frihed til at finde den løsning, kunden efterspørger, fordi jeg har hele markedets produkter at arbejde med. Jeg styrer helt selv min egen arbejdsuge, og jeg skal ikke tænke på at få fyldt min kalender op med møder, da Finobo har sit eget set-up til at sikre den slags.’’

Kan du genkende dig selv i opslaget?

Så send en mail med overskriften ’’Uvildig finansiel rådgiver hos Finobo’’ eller ring til Susanne, så vi kan starte en dialog og lære mere om dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Susanne Brendholdt

Susanne Brendholdt

Rekrutteringskonsulent

Scroll to Top