Skal du være en del af holdet? visionen? uvildigheden?  fællesskabet? samarbejdet?

Product Owner med IT-viden og projektlederevner

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

Stillingen er besat. Tak for interessen!

Er du en ambitiøs og struktureret profil med en skarp forretningsforståelse? Drømmer du om at være med i frontlinjen hos en virksomhed i kraftig vækst?

Vi søger en engageret Product Owner til vores udviklingsteam, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores udviklingsdirektør for at omsætte digitale produktideer til virkelighed. Din rolle strækker sig fra konceptudvikling til implementering, hvor du ser produkterne blomstre i organisationen og blandt vores kunder.

Som Product Owner får du en alsidig og agil rolle, hvor du vurderer, analyserer og eksekverer på projekter i samarbejde med udviklingsdirektøren. Du bliver en central figur i udviklingsafdelingen, hvor du både løser konkrete opgaver og sikrer struktur og fremdrift for afdelingens initiativer.

Er du klar til at tage udfordringen op? Så er du måske vores nye Product Owner!

Arbejdsopgaver:

Nøglekompetencer:

Erfaring:

Om Finobo og teamet:

Vi mener, at forbrugere har ret til de bedst mulige vilkår for deres privatøkonomi. Vi tror på, at de opnås gennem finansiel rådgivning, der udelukkende varetager kundens interesser og som er åben for hele markedets muligheder. Derfor er Finobo 100% uvildig. 

Og vores uvildighed har effekt. Lige nu sparer vi i gennemsnit vores kunder for ca. 53.000 kr. i deres rådighedsbeløb i det første år efter vores rådgivning. Dét er en mærkbar forskel for vores kunder. 

Vi har afdelinger i både Aarhus, Vejle og Odense. I vores kultur hersker et positivt mindset, masser af gå-på mod, og vi stræber efter at inspirere og motivere hinanden til endnu bedre resultater. Vores afdelinger er en blanding af forskellige aldre, hvor energi og fælles motivation er høj, og vi bruger gerne tid sammen på kryds og tværs til sociale arrangementer udenfor arbejdspladsen. 

Hvad vi tilbyder:

Uanset hvilken funktion man har hos Finobo, så er vi alle fokuserede på at styrke hinandens kompetencer og vores produkt, så vi sammen kan sikre, at endnu flere boligejere opnår de bedst mulige vilkår og besparelser i deres privatøkonomi.  

Kan du genkende dig selv i opslaget?

Så send en mail med overskriften ’’Product Owner hos Finobo’’ eller ring til Silas eller Susanne, så vi kan starte en dialog og lære mere om dig. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Susanne Brendholdt

Susanne Brendholdt

Rekrutteringskonsulent

Silas From Christensen

Silas Christensen

Udviklingsdirektør

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.