Skal du være en del af holdet? visionen? uvildigheden?  fællesskabet? samarbejdet?

Bliv rådgivningskoordinator på en spændende vækstrejse

✓ Uvildighed

✓ Egenrådighed

✓ Gennemsigtighed

✓ Proaktivitet

Er du god til at holde overblik? Og falder det dig naturligt at koordinere opgaver, så deadlines overholdes i processen med at sikre den gode kundeoplevelse?

Som rådgivningskoordinator hos Finobo vil du få en vigtig rolle i vores supportafdeling, hvor du bliver en del af et ungt og friskt arbejdsmiljø. Her vil du skulle understøtte vores rådgivere i deres rådgivningsforløb ved bl.a. at sikre overblik over kundesager, koordinere opgaver og overholde deadlines. Som en del af Finobo kommer du samtidig med på en vækstrejse i et marked, der er i rivende udvikling i Danmark, hvor du vil være med til at sikre mere økonomisk frihed for vores kunder.

Har vi tændt en lille ild i dig? Så er du muligvis vores nye rådgivningskoordinator!

Opstart: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Senest 31. juli

Vi søger lige netop dig, der:

Måske kommer direkte fra uddannelse, hvor du har tillært relevante kompetencer, eller måske tidligere arbejdet i en lignende rolle. Erhvervserfaring er ikke et krav, men det er naturligvis et plus.

Uanset din baggrund, så forestiller vi os, at du:

Om Finobo og teamet:

Vi mener, at forbrugere har ret til de bedst mulige vilkår for deres privatøkonomi. Vi tror på, at de opnås gennem finansiel rådgivning, der udelukkende varetager kundens interesser og som er åben for hele markedets muligheder. Derfor er Finobo 100% uvildig.

Og vores uvildighed har effekt. Lige nu sparer vi i gennemsnit vores kunder for ca. 50.000 kr. i deres rådighedsbeløb i det første år efter vores rådgivning. Dét er en mærkbar forskel for vores kunder, og den vil du spille en vigtig rolle i at sikre.

Som rådgivningskoordinator hos Finobo er det din vigtigste opgave at sikre, at vores rådgivningsforløb glider som smurt, så kunden får en god oplevelse. Du vil få et tæt samarbejde med vores rådgivere, hvor du skal understøtte dem i at holde overblik og bl.a. sikre, at de rette informationer indhentes, så deadlines overholdes.

Dine arbejdsområder vil bl.a. være:

Dine opgaver er fokuseret om at opfølge, koordinere, strukturere og planlægge rådgivningsarbejdet i samspil med dine rådgivere, så de har struktur over deres tid og opgaver for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Dette omfatter:

Hvad vi tilbyder:

Uanset hvilken funktion man har hos Finobo, så er vi alle fokuserede på at styrke hinandens kompetencer og vores produkt, så vi sammen kan sikre, at endnu flere boligejere opnår de bedst mulige vilkår og besparelser i deres privatøkonomi.

Kan du genkende dig selv i opslaget?

Så send en mail med overskriften ’’Rådgivningskoordinator hos Finobo’’ eller ring til Camilla, så vi kan starte en dialog og lære mere om dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Camilla Bangshøi

Camilla Bangshøi

Teamleder for support

Scroll to Top