Portræt af Pernille Oldgaard - også kendt under navnet MoneyMum som økonomisk ekspert.

Finobo x MoneyMum

I en fælles kamp for uvildighed har vi slået vores kompetencer sammen med Pernille, kendt fra Instagram-profilen MoneyMum, for at kunne sikre endnu mere økonomisk frihed for helt almindelige danskere.

Som en del af vores samarbejde tilbyder vi unikt dig, der følger MoneyMum, en gratis gennemgang af din årsopgørelse, som en del af dit forløb med en af vores uvildige finansielle rådgivere.

Start med en gratis 5-minutters sparring

Vi ringer til dig senest næstkommende hverdag og giver dig svar på, hvilke muligheder din privatøkonomi umiddelbart gemmer på, og hvorvidt du kan opnå en bedre løsning end den, du har i dag.

Hvorfor bruge Finobo?

Vi finder muligheder og besparelser, som mange af vores kunder slet ikke vidste, var en mulighed. Til et økonomitjek får du svar på, hvordan lige netop din privatøkonomi kan optimeres.

Rådgivning efter dine interesser

Vi er 100% uvildige, hvilket betyder, at vi ikke er i lommen på hverken banker eller realkreditinstitutter. Vores eneste interesser er vores kunders.

Flere og bedre muligheder

Vi har hele bankmarkedet som vores produkthylde, hvorved vi skaber konkurrence og sikrer nogle af markedets bedste låneaftaler.

Mere økonomisk frihed

Vi laver behovsbestemte og frihedsskabende aftaler, der i gennemsnit sikrer vores kunder ca. 50.000 kr. mere i årligt rådighedsbeløb.

Du sparer tid og besvær

Vi kender alt til bankerne tricks og hvilke parametre, der kan forhandles på. I et forløb med os skal du blot læne sig tilbage, mens vi klarer alt arbejdet.

Vi tilbyder fuld Tryghedsgaranti

Vi er godkendte af Finanstilsynet og tilbyder fuld Tryghedsgaranti. Det betyder, at vores rådgivning er helt gratis og uforpligtende frem til, at du har opnået den rette løsning.

Hvordan foregår et økonomitjek?

Vores økonomitjek er din unikke mulighed for at få svar på, hvordan du kan opnå bedre løsninger, der kan sikre dig mere økonomisk frihed.

Hvad: Du skal ikke forberede noget. Du skal blot huske dit NemID/MitID

Hvor: Du vælger, om vi skal mødes hjemme hos dig, på et af vores kontorer eller online.

Tid: Vi sætter ca. 2 timer af til dit økonomitjek. Længden kan dog til tider variere.

Pris: Økonomitjekket er helt gratis og uforpligtende for dig.

Hør Thomas og Annes historie:

"Den løsning, vi fik, var slet ikke noget, vi selv kunne have forhandlet os frem til"

Vores kundepar, Thomas og Anne, oplevede modstand i banken, da de ville omlægge deres fastforrentede lån. De tog derfor kontakt til Finobo, hvorefter vores rådgiver, Tim, sikrede parret en gældsnedbringelse på 600.000 kr. samt et øget rådighedsbeløb på 30.000 kr. om året. Har du mod på at få mere overskud?

Få nemt et konkret estimat på, hvor mange lånebesparelser du går glip af lige nu. Prøv vores omlægningsberegner og se dine besparelser:

Scroll to Top