Tip en ven her:

Kender du nogen, der også fortjener mere økonomisk frihed?

Så giv os et tip og få 300 kr. hver.

Vi kontakter dit familiemedlem, din ven eller kollega pr. telefon til en kort snak, hvor vi sammen vurderer, om vi kan hjælpe dem med at få mere økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dem.   

Hvis det viser sig, at vi kan hjælpe den, du henviser, så kvitterer vi som tak med 300 kr. til jer hver, når vi har afholdt et gratis økonomitjek.

Giv din oplevelse med os videre

Vi håber, at du vil hjælpe os med at sikre mere økonomisk frihed for endnu flere danskere.

Rådgivning efter dine interesser

Vi er 100% uvildige, hvilket betyder, at vi ikke er i lommen på hverken banker eller realkreditinstitutter. Vores eneste interesser er vores kunders.

Flere og bedre muligheder

Vi har hele bankmarkedet som vores produkthylde, hvorved vi skaber konkurrence og sikrer nogle af markedets bedste låneaftaler.

Mere økonomisk frihed

Vi laver behovsbestemte og frihedsskabende aftaler, der i gennemsnit sikrer vores kunder ca. 50.000 kr. mere i årligt rådighedsbeløb.

Du sparer tid og besvær

Vi kender alt til bankerne tricks og hvilke parametre, der kan forhandles på. I et forløb med os skal du blot læne sig tilbage, mens vi klarer alt arbejdet.

Vi tilbyder fuld Tryghedsgaranti

Vi er godkendte af Finanstilsynet og tilbyder fuld Tryghedsgaranti. Det betyder, at vores rådgivning er helt gratis og uforpligtende frem til, at du har opnået den rette løsning.

Sådan fungerer det:

Du udfylder formularen med dine oplysninger og derefter oplysningerne på den, du gerne vil henvise.

Du og den person, du henviser, modtager en mailbekræftelse på henvisningen.

Vi ringer til den person, du har henvist, senest næstkommende hverdag, for en kort sparring om deres behov og nuværende løsning.

Hvis vi kan hjælpe den person, du har henvist, så inviterer vi dem ind til et gratis økonomitjek.

Efter økonomitjekket er afholdt, modtager både du og den, du har henvist, en mail med et link, hvor I skal udfylde jeres konto og reg. nr.

Vi overfører 300 kr. til jer hver som tak – Husk at indberette beløbet som B-skat. 😊

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.