Illustreret badge til Finobos tryghedsgaranti

Vi tilbyder

Altid fuld Tryghedsgaranti

Vi kan ikke gøre dig til millionær ud af den blå luft, men vi kan hjælpe dig med at finde muligheder, så du får indfriet dit privatøkonomiske potentiale til fulde. For os handler det nemlig om at sikre dig økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dig, og i processen derhen er det vigtigt, at du føler dig helt tryg.

Derfor har vi en Tryghedsgaranti.

Hvad indeholder Finobos Tryghedsgaranti?

Gratis og uforpligtende rådgivning frem til, at du har opnået den rette løsning

Dit første møde med os er altid helt gratis og uforpligtende, men det er vores rådgivning faktisk også helt frem til, at du har fået og takket ja til den rette løsning for dig. Du kan derfor trygt starte i et rådgivningsforløb med os, da vi ikke har skjulte gebyrer eller bindinger. Vi vil nemlig gerne vise og sikre dig værdi, som du er tilfreds med, før du skal betale os noget for vores rådgivning.

Kompetent og personlig rådgivning, da vi er godkendte af Finanstilsynet

Alle vores rådgivere har flere års erfaring fra finans- og banksektoren, og de har et indgående kendskab til privatøkonomi og de parametre, som banker vurderer dig ud fra. Vores viden, indsigter og kompetencer betyder også, at vi har opnået godkendelse fra Finanstilsynet som finansiel rådgiver og boligkreditformidlere. Du er derfor altid i helt trygge og faglige hænder, når vi rådgiver dig.

Fleksibel mødeafholdelse både digitalt, på vores kontor eller hjemme hos dig

Om vores rådgivning foregår i dine hjemlige rammer, på vores kontor eller online, det er helt op til dig. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og klar. Derfor tilpasser vi os løbende til din situation og dine behov, og vi er samtidig fleksible, hvis du fx ønsker at holde et møde online og et andet hjemme hos dig. Det er nemlig vores ansvar at sikre, at vi har de helt rette rammer for at få et godt møde, og der er det en forudsætning, at du føler dig tryg.

Anders Häuser rådgiver Finobo kunde til et økonomitjek

Start trygt og nemt med et økonomitjek

På vores første møde giver vi dig et konkret overblik, gennemgår dine ønsker og behov og kommer med konkrete forbedringsforslag, der kan sikre dig mere økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dig. Derefter er det helt op til dig, om du vil fortsætte i et forløb med os for at sikre din nye løsning.
Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.