Budgetskabeloner

Få overblik over din økonomi

Er det længe siden, du sidst har kigget på forbruget fra fx din budgetkonto? Måske det er ved at være tid til at støve den af og få et dybere indblik i din nuværende hverdag. Start nemt med vores budgetskabeloner: renoveringsbudget, feriebudget og generelt overblik.

Tre budgetskabeloner, ét formål – mere økonomisk frihed

Renoveringsbudget

Hvis du står overfor en renoveringsopgave, så er et renoveringsbudget nøglen til at sikre, at udgifterne ikke løber løbsk.

Feriebudget

En af årets helt store investeringer er ofte sommerferien. Hold overblik og planlæg nemt med vores feriebudgetskabelon.

Budgetskabelon

Få overblik over dine månedlige indtægter og udgifter, så du lettere kan pege ud, hvilke kategorier du potentielt kan optimere.

Samlet billede af alle Finobos medarbejdere

Skal vi finde dit sparepotentiale?

Vi gennemgår sammen din økonomiske opsætning og kigger efter muligheder for justeringer, der giver dig et større råderum i hverdagen.

Vores budgetskabeloner hjælper dig til mere overblik

På denne side finder du budgetskabeloner til flere formål. Vores budgetskabeloner er helt gratis for dig at downloade. Du skal blot vælge, om du ønsker at downloade filerne som en Excel-fil eller som en Google Sheets-fil. Vores overordnede budgetskabelon er til din månedlige privatøkonomi. Her kan du nemt indtaste dine månedlige udgiftsposter og holde både et detaljeret og overordnet overblik over dit løbende forbrug. Inde i budgetskabelonen finder du to ark. 

Det ene er et budgetark, hvor du indtaster dine udgifter. Det andet er en oversigt, hvor du kan se summen for dine udgifter. På den måde kan du nemt overvåge løbende, hvis en af dine poster overstiger dit afsatte budget. Vi har sat de mest gængse udgifter ind på forhånd, så du blot skal indtaste dine tal. Hvis du har udgifter, der ikke fremgår i tabellerne, kan du blot tilpasse felterne til dine behov.

Budgetskabelon, feriebudget og renoveringsbudget

På denne side har vi samlet tre overordnede budgetskabeloner. En budgetskabelon til dit månedsbudget, en skabelon til dit feriebudget samt en skabelon til dit renoveringsbudget. Med vores skabelon til dit feriebudget kan du holde styr på økonomien både før, under og efter ferien. Vi har gjort det nemt for dig at indtaste udgifter til fx fly, ophold og mad, men også de ofte glemte udgifter såsom solcreme, gaver og evt. udstyr.

På den måde får du et overblik over dit forbrug, så udgifterne ikke løber løbsk, mens du er afsted. Vores renoveringsbudget er lavet til dig, der står overfor et renoveringsprojekt. Vores renoveringsbudget er bygget simpelt op, så du løbende kan holde øje med dine udgifter til renovering. Du kan fx indtaste både dit kontante beløb samt et evt. lånt beløb til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal finansiere din renovering, så står vi klar med uvildig finansiel rådgivning.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.