Få et gratis økonomitjek

Find den rette finansiering til din bolig – helt uvildigt

Økonomitjekket er for dig, der gerne vil finde den rette finansieringsløsning til din bolig, som kan sikre mere økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dig.

I samarbejde med:

Book gratis økonomitjek:

Vi kontakter dig senest næstkommende arbejdsdag for at planlægge dit gratis rådgivningsmøde.

Til et gratis økonomitjek får du svar på:

Vores rådgivere giver dig et uvildigt blik på, hvilke muligheder din privatøkonomi gemmer på, som kan sikre dig bedre vilkår og mere overskud.

Christian Overby afholder kundemøde

Hvem er Finobo?

Din uvildige finansielle sparringspartner

Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dine økonomiske drømme. Vi hjælper dig med at se igennem et kompliceret og ofte uoverskueligt bankmarked, så du får fuldt overblik over dine unikke privatøkonomiske muligheder. Ofte er dine økonomiske drømme meget tættere på, end du går og tror.

Prøv vores beregnere

Kan din privatøkonomi optimeres?

Hvor meget kan du spare ved at lånomlægge?

I vores omlægningsberegner får du et konkret estimat på, hvad du kan spare ved at lånomlægge i dag.

Er din bolig blevet mere værd, siden du optog lånet?

I vores boligberegner får du et konkret estimat på, hvor meget din bolig er værd i det nuværende marked.

Hør Thomas og Annes historie:

"Den løsning, vi fik, var slet ikke noget, vi selv kunne have forhandlet os frem til"

Vores kundepar, Thomas og Anne, oplevede modstand i banken, da de ville omlægge deres fastforrentede lån. De tog derfor kontakt til Finobo, hvorefter vores rådgiver, Tim, sikrede parret en gældsnedbringelse på 600.000 kr. samt et øget rådighedsbeløb på 30.000 kr. om året. Har du mod på at få mere overskud?

Hvorfor bruge Finobo?

Vi finder muligheder og besparelser, som mange af vores kunder slet ikke vidste, var en mulighed. Til et økonomitjek får du svar på, hvordan lige netop din privatøkonomi kan optimeres.

Rådgivning efter dine interesser

Vi er 100% uvildige, hvilket betyder, at vi ikke er i lommen på hverken banker eller realkreditinstitutter. Vores eneste interesser er vores kunders.

Flere og bedre muligheder

Vi har hele bankmarkedet som vores produkthylde, hvorved vi skaber konkurrence og sikrer nogle af markedets bedste låneaftaler.

Mere økonomisk frihed

Vi laver behovsbestemte og frihedsskabende aftaler, der i gennemsnit sikrer vores kunder ca. 50.000 kr. mere i årligt rådighedsbeløb.

Du sparer tid og besvær

Vi kender alt til bankerne tricks og hvilke parametre, der kan forhandles på. I et forløb med os skal du blot læne sig tilbage, mens vi klarer alt arbejdet.

Vi tilbyder fuld Tryghedsgaranti

Vi er godkendte af Finanstilsynet og tilbyder fuld Tryghedsgaranti. Det betyder, at vores rådgivning er helt gratis og uforpligtende frem til, at du har opnået den rette løsning.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.