Test din privatøkonomi

Beregner: Hvad er din bolig værd?

Med vores boligværdi beregner får du nemt og hurtigt et estimat på, hvad din bolig er værd i dag i det nuværende marked. Du skal blot besvare nogle enkelte spørgsmål, hvorefter vores boligberegner giver dig dit resultat.

Har du set vores andre tests og beregnere?

Går du glip af
lånebesparelser?

Vores lånetest er for dig, der er boligejer, og som er i tvivl om, hvorvidt du kan spare penge på dit realkreditlån.

Hvor stærk er din
privatøkonomi?

Her får du svar på, om du har en sund privatøkonomi, om der er plads til forbedringer, eller om du bør styrke den.

Samlet billede af alle Finobos medarbejdere

Går du glip af en højere friværdi?

Gå ikke glip af chancen for at opnå en højere friværdi og et højere rådighedsbeløb. Vores rådgivere gennemgår din privatøkonomi og finder frem til den helt rette løsning for dig.

Hvorfor er det relevant at kende din boligværdi?

Det er relevant for dig at kende din boligværdi, hvis du ejer din bolig. Det er fx relevant i forbindelse med et boligsalg, da du dermed ved, hvad du kan forvente at tjene på handlen. Det er i høj grad også relevant at kende til din boligs værdi løbende. Det skyldes, at når boligmarkedet ændrer sig, så har det indflydelse på din boligværdi, hvis der fx kommer prisstigninger. En højere boligværdi betyder, at du opnår højere friværdi i din bolig.  

Din friværdi hænger derfor tæt sammen med din boligs værdi. Friværdien er relevant at kende, da du kan bruge den til at indfri dine behov. Det kan fx være, at du overvejer at renovere på din bolig, tage ud at rejse eller blot ønsker et højere rådighedsbeløb i en periode. Det kan din friværdi være med til at indfri, da den er et stærkt forhandlingsargument under en forhandling med banken. Du kan starte nemt med at få et praj om, hvad din bolig er værd i vores boligberegner.  

Hvad er en boligberegner?

En boligberegner er et godt og nemt værktøj, der hurtigt kan give dig en ide om, hvorvidt din bolig er steget i værdi, siden du købte den. Du kan fx bruge den, hvis du overvejer at sælge din bolig, eller hvis du blot er nysgerrig. Vores online boligberegner er baseret på en række offentligt tilgængelige data om bl.a. gennemsnitlige kvadratmeterpriser for kommuner og boligtyper. En online boligværdi beregner er derfor en nem måde at komme godt fra start. 

Du skal være opmærksom på, at en online boligberegner blot giver dig et estimat. Hvis du ønsker en reel vurdering af din bolig, så vil det kræve en vurdering i form af en kreditvurdering eller via en ejendomsmægler. En stor fordel ved en online boligværdi beregner er dog, at du kan bruge den hvor og når, du har lyst. Du skal blot besvare nogle få spørgsmål, hvorefter boligberegneren giver dig et konkret estimat. Afhængig af dine indtastninger kan du få et resultat på, hvad både din boligværdi samt friværdi ligger på lige nu.  

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.