3 grunde til at uvildig finansiel rådgivning er uundværlig for din økonomi

Karoline Lykke

Finansiel skribent

Der er mange grunde til at vælge uvildig finansiel rådgivning. Uvildig finansiel rådgivning er nemlig et stærkt element til at opretholde en sund og passende privatøkonomi. Uanset om du har godt styr på din økonomi og blot mangler sparring til mere komplekse økonomiske beslutninger som låneomlægninger, investering og skattefradrag, eller helt mangler økonomisk overblik, så er en uvildig finansiel rådgiver stærk at alliere sig med.

Ofte henvender danskerne sig til deres bankrådgivere, når de ønsker at diskutere deres privatøkonomiske forhold. Men her er det vigtigt, at du passer på. En bankrådgiver er nemlig i en direkte interessekonflikt med dig og banken. Modsat er vi som uvildige finansielle rådgivere uafhængig af banker og arbejder 100% ud fra dine interesser. Vi arbejder udelukkende for, at du får det bedste, passende finansielle produkt til den laveste pris.

Find dine besparelser: Bestil gratis økonomitjek

I denne artikel gennemgår vi, hvorfor du ikke har lyst til at snyde din økonomi for en uvildig finansiel rådgiver:

1. Uvildig rådgivning kan sikre dig et højere rådighedsbeløb

Bankerne skal ikke tjene penge på, at du ikke forstår en masse om renter, gebyrer og bidragssatser. Som uvildige finansielle rådgivere har vi indgående kendskab til finansmarkedet og vi bruger vores viden til at sikre dig besparelser til bl.a. et højere rådighedsbeløb, da de ved, hvilke vilkår vi kan opnå for dig. Vi ser dit økonomiske set-up igennem og vurderer ud fra dine ønsker og fremtidsplaner, hvilke parametre vi skal skrue på, for at du kan opnå den hverdag, du drømmer om.

2. Det skaber mere fordelagtige økonomiske forhold

En af de gode grunde til at vælge uvildig finansiel rådgivning er interesseforholdet. Der findes nemlig ikke en uvildig bankrådgiver. For som tidligere nævnt befinder bankrådgivere sig desværre i en direkte interessekonflikt, hvor du som kunde ikke kan være sikker på at komme i første række. Men der er sagen anderledes for os. Dine interesser er vores interesser, og vi tjener først penge, når vi har sparet dig for penge. Forskellen på en bankrådgiver og en uvildig finansiel rådgiver er netop, at en bankrådgiver er sælger af bankens produkter, mens vi som uvildige finansielle rådgivere kun sælger vores rådgivning.

Forskellen på Finobo og din bankrådgiver:

Forskellen på en bankrådgiver og en finansiel rådgiver fra Finobo

Vi ved, hvordan den finansielle sektor vurderer en kunde som dig, og vi ved, hvilke parametre vi kan forhandle på for at sikre dig en bedre aftale. Fx kan der forhandles med banken om stort set alle forhold på nær bidragssatsen og tinglysningsafgiften:

 

Forhold du kan forhandle om:


• Renter
Prisen for at låne pengene i banken. Betales som oftest pr. måned

• Gebyrer
Betales fx når du køber kreditkort, hæver penge, har flere konti m.m.

• Ekstra produkter og services
Fx rejseforsikring med i prisen, gratis kreditkort, service m.m.


Forhold du ikke kan forhandle om:

• Bidragssatser på realkreditlån
Gebyr, der betales til realkreditinstitut.

• Tinglysningsafgifter
Statslig afgift, der betales ved tinglysning af dokumenter.


3.
En uvildig rådgiver kan give dig bedre indblik og forståelse for din økonomi

Når du rådfører dig med os, vil målet altid være, at du får et bedre overblik og dybere indblik i din økonomi, så du lettere kan træffe velovervejede beslutninger. Med et gratis økonomitjek giver vi dig et grundigt indblik i, hvilke forhold du skal være opmærksom på i netop din økonomi. Herefter beslutter du selv, om du vil gå videre med et af vores løsningsforslag. Derefter kan vi være så meget eller lidt med, som du har brug for. Hvis du fx ikke selv ønsker at sidde i en forhandlingssituation med banken, kan vi træde i dit sted gennem en fuldmagt.

Fire hurtige om grunde til at vælge uvildig rådgivning:

En af fordelene ved uvildig rådgivning er, at du er sikker på, at det udelukkende er dine interesser, der rådgives efter. En uvildig rådgiver skal ikke forholde sig til at fremhæve eller sælge nogle produkter frem for andre. I stedet skal rådgiveren udelukkende sikre sig, at du får markedets bedste løsning, og at du er tilfreds med resultatet af rådgivningen.

Uvildig rådgivning er mere fordelagtigt end bankens rådgivning, da en uvildig rådgiver ikke er begrænset til én banks produkter eller løsninger. I stedet kan den uvildige rådgiver rådgive dig bredt i hele markedet produkter og løsninger, hvilket giver dig flere muligheder som forbruger.

Du kan få gratis uvildig finansiel rådgivning i form af et økonomitjek. Et økonomitjek giver dig overblik over din privatøkonomi, mens du får konkrete anbefalinger til forbedringer og mulige besparelser. Et økonomitjek er også helt uforpligtende.

Rådgivning i banken er ikke gratis. Selvom du ikke betaler en timepris for et møde med din bankrådgiver, så betaler du gennem dit kundeforhold til banken. Det vil sige, at rådgivningen finansieres gennem dine køb af finansielle produkter som lån, betalingskort, konti m.m.

Går du glip af besparelser lige nu?

Prøv uvildig økonomisk rådgivning og lad os tjekke for dig. Vi går din privatøkonomi igennem med dig og viser dig dine unikke muligheder helt gratis og uforpligtende. Snyd ikke dig selv for et bedre økonomisk set-up:

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre her:

Mand stabler mønter fra sin opsparing
Opsparingsformer: Hvilke skal du vælge?
En opsparing giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed, når uforudsete udgifter opstår, eller din situation ...
Se artiklen
Fire råd til førstegangskøbere
Fire råd til førstegangskøbere
Skal du købe din allerførste bolig? At købe sit første hjem er en spændende proces, ...
Se artiklen
Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.