Test din privatøkonomi

Test: Går du glip af lånebesparelser?

Vores lånetest er for dig, der er boligejer, og som er i tvivl om, hvorvidt du potentielt kan spare penge på dit realkreditlån. Du skal besvare seks simple spørgsmål for at få vist dit svar.

Har du set vores andre tests og beregnere?

Er dit rådighedsbeløb
som anbefalet?

Vores rådighedsbeløb beregner giver dig et konkret estimat på, hvad dit rådighedsbeløb er.

Hvor meget kan du
købe bolig for?

I vores boligkøbsberegner får du et konkret estimat på, hvor meget du kan købe bolig for i dag.

Samlet billede af alle Finobos medarbejdere

Går du glip af besparelser lige nu?

Så mis ikke chancen for at udnytte markedets aktuelle muligheder til din fordel. Vores rådgivere finder frem til, hvad der er den helt rette løsning for dig.

Sådan fungerer vores lånetest

Med vores lånetest kan du få et konkret svar på, om du potentielt går glip af besparelser lige nu. Med dit resultat får du dermed en relevant indikation om, hvorvidt du bør overveje at handle. Vores lånetest er relevant for dig, der måske allerede har overvejet at lånomlægge. Den er også relevant for dig, som blot er nysgerrig på, om noget potentielt kan optimeres.

Det er dog vigtigt for os at understrege, at vores lånetest blot er vejledende. Dit resultat derfra er dermed ikke ensbetydende med, at du nødvendigvis kan eller ikke kan spare penge på dine lån. For at få en konkret vurdering af din låneopsætning skal dine økonomiske dokumenter gennemgås. Det giver nemlig vores rådgivere et fuldt overblik over, hvor der potentielt kan gemme sig muligheder i din privatøkonomi. En sådan gennemgang kan du få fra en af vores uvildige rådgivere til et gratis og uforpligtende økonomitjek.

Mange danskere går glip af lånebesparelser

Rentemarkedet er under konstant udvikling, da det påvirkes af forskellige variable. Det er både den generelle økonomiske udvikling som fx inflation, men også udbud og efterspørgsel på boligmarkedet. Derudover har politik og øvrige kriser også stor påvirkning, der kan få renten til at svinge. Med løbende renteudsving er det derfor vigtigt, at du som boligejer følger med i markedet. Ellers risikerer du at gå glip af de besparelser, der følger med rentens udsving.

Fra 1998 til 2022 har der været cirka 28 konverteringsmuligheder. Der har dermed historisk set i gennemsnit været en mulighed for at lånomlægge cirka en gang årligt i denne periode. Nogle af konverteringsmulighederne er dog naturligvis faldet inden for samme år. Men det er langt fra alle boligejere, der udnytter muligheden. Ofte bliver folk i tvivl om, hvordan og hvornår en låneomlægning kan være til deres fordel. Og det ender desværre ofte med, at de blot forbliver ved tanken.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.