Test din privatøkonomi

Beregner: Hvor meget kan du købe bolig for?

I vores boligkøbsberegner får du et konkret estimat på, hvor meget du kan købe bolig for i dag. For at få beregnet dit estimat, så skal du blot besvare to spørgsmål. Det giver dig et godt udgangspunkt forud for din boligjagt og låneforhandling.

Har du set vores andre tests og beregnere?

Er dit rådighedsbeløb
som anbefalet?

Vores rådighedsbeløb beregner giver dig et konkret estimat på, hvad dit rådighedsbeløb er.

Hvor stærk er din
privatøkonomi?

Her får du svar på, om du har en sund privatøkonomi, om der er plads til forbedringer, eller om du bør styrke den.

Samlet billede af alle Finobos medarbejdere

Går du glip af besparelser lige nu?

Så mis ikke chancen for at udnytte markedets aktuelle muligheder til din fordel. Vores rådgivere finder frem til, hvad der er den helt rette løsning for dig.

Sådan fungerer vores boligkøbsberegner

Med vores boligkøbsberegner, ’’Hvor meget kan du købe bolig for?’’, får du et konkret estimat på, hvor mange penge du kan låne for til at købe en bolig. Vores boligkøbsberegner er derfor et godt sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvor du står henne. På den måde har du nemlig på forhånd en ide om, hvilke boligprisklasser du kan kigge indenfor, og hvad du kan forhandle på.

Du skal dog være opmærksom på, at resultatet, du får fra vores boligkøbsberegner, blot er et estimat. Hvis du vil kende det præcise beløb, så vil det kræve en økonomisk gennemgang fra en af vores rådgivere. Vores uvildige rådgivere kan i mange tilfælde både sikre dig et højere boligkøbsbevis samt en bedre aftale. Mange oplever nemlig at blive låst i deres lånevalg, og det begrænser deres rådighedsbeløb i deres nye hjem. Du får at vide, hvor meget du præcist kan købe bolig for til et gratis økonomitjek

Undgå et boligkøb i blinde

Du stiller dig stærkere i forhandlinger med banken ved på forhånd at have en ide om, hvor meget du kan købe bolig for. Og her er vores boligkøbsberegner en god start. Det er nemlig vigtigt at huske, at din bankrådgiver også er en sælger. Da du er kunde ved banken, så ønsker de naturligvis at tjene penge på dig. Derfor må du ikke begå den fejl ikke at få undersøgt dine muligheder på forhånd.

Som boligkøber skal du som minimum selv kunne lægge 5 pct. af boligens pris til udbetaling. Derefter kan du optage 15 pct. som et banklån. De sidste 80 pct. kan optages som et realkreditlån med pant i boligen. Netop aftalerne du indgår om realkreditlånet og det eventuelle banklån har stor betydning på det rådighedsbeløb, du får efterfølgende. Det er derfor vigtigt, at du tager aktivt stilling til, hvad lige netop dine unikke muligheder er.

Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.