Finobo indgår samarbejde med PrivatRevision

Karoline

Forfatter: Karoline Lykke

Kommunikationsansvarlig

Finobo har pr. 1. februar 2023 indgået et samarbejde med den aarhusbaserede rådgivningsvirksomhed, PrivatRevision. Samarbejdet skal øge Finobos produktpalette med en samlet rådgivningspakke til boligkøb samt specialiserede enkeltydelser, således kunder nu efter behov kan få hjælp under hele deres boligkøbsproces samt i fagområder som familieret og skat.

Fælles billede af menneskerne bag Finobo og PrivatRevision

Uvildige eksperter i skat, familieret og fast ejendom

PrivatRevision har i mere end 20 år rådgivet både private forbrugere og selvstændigt erhvervsdrivende. Deres primære ydelser er inden for juridisk og økonomisk rådgivning, hvor de har specialister ansat i form af revisorer, jurister og køberrådgivere.

Ligesom Finobo, så vægter PrivatRevision deres uvildighed højt, og virksomheden stræber efter at yde en helhedsorienteret rådgivning. Derfor skaber det nye samarbejde med Finobo begejstring:

’’Vores samarbejde med Finobo er baseret på en gensidig fokus på helhedsrådgivning og værdiskabelse for kunden. Både Finobo og PrivatRevision ønsker at give private kunder en kompetent, helhedsorienteret og relavant rådgivning og med en ordenligthed, der gør, at kunderne kommer igen og anbefaler os til andre.’’

Flere specialister og endnu mere uvildighed

Med Finobos nylancerede boligkøbspakke, kan boligkøbere stille sig stærkt gennem hele købsprocessen gennem faglig sparring og forhandling med både ejendomsmæglere og bankrådgivere.

PrivatRevision vil i den nye boligkøbspakke yde både juridisk rådgivning og køberrådgivning, mens Finobo vil sikre, at kunderne opnår den bedste finansieringsløsning og en sund boligøkonomi i deres nye hjem. På den måde kan kunder nu få én samlet løsning til deres behov og opnå en tryg boligkøbsproces med hjælp fra de rette specialister. Dertil kan der som supplement ydes rådgivning inden for skat eller familieretlige forhold som samejekontrakt, ægtepagt og testamenter.

’’Vi er enige om, at styrken i uvildighed er at gøre det, der er i kundens bedste interesse. Og det indebærer også at finde de helt rette kompetencer til den enkelte kundes behov. Derfor er PrivatRevisions ydelser et perfekt supplement til vores finansielle rådgivning, så vi kan sikre vores kunder en samlet, holdbar løsning.’’

Læs mere om Finobos nylancerede boligkøbspakke her.

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre:

Friværdi i bolig
Hvordan fungerer lån i friværdi?

Hvis du har betalt afdrag på dit boliglån, eller hvis prisen på din bolig er …

Se artiklen
Kvinde sidder ved bærbar computer
Nationalbanken hæver renten

Nationalbanken hæver renten med virkning fra d. 16. december 2022. Renten hæves med 0,5 procentpoint, …

Se artiklen
Scroll to Top