Finobo indgår samarbejde med PrivatRevision

Karoline Lykke

Finansiel skribent

Finobo har pr. 1. februar 2023 indgået et samarbejde med den aarhusbaserede rådgivningsvirksomhed, PrivatRevision. Samarbejdet skal øge Finobos produktpalette med en samlet rådgivningspakke til boligkøb samt specialiserede enkeltydelser, således kunder nu efter behov kan få hjælp under hele deres boligkøbsproces samt i fagområder som familieret og skat.

Fælles billede af menneskerne bag Finobo og PrivatRevision

Uvildige eksperter i skat, familieret og fast ejendom

PrivatRevision har i mere end 20 år rådgivet både private forbrugere og selvstændigt erhvervsdrivende. Deres primære ydelser er inden for juridisk og økonomisk rådgivning, hvor de har specialister ansat i form af revisorer, jurister og køberrådgivere.

Ligesom Finobo, så vægter PrivatRevision deres uvildighed højt, og virksomheden stræber efter at yde en helhedsorienteret rådgivning. Derfor skaber det nye samarbejde med Finobo begejstring:

’’Vores samarbejde med Finobo er baseret på en gensidig fokus på helhedsrådgivning og værdiskabelse for kunden. Både Finobo og PrivatRevision ønsker at give private kunder en kompetent, helhedsorienteret og relavant rådgivning og med en ordenligthed, der gør, at kunderne kommer igen og anbefaler os til andre.’’

Flere specialister og endnu mere uvildighed

Med Finobos nylancerede boligkøbspakke, kan boligkøbere stille sig stærkt gennem hele købsprocessen gennem faglig sparring og forhandling med både ejendomsmæglere og bankrådgivere.

PrivatRevision vil i den nye boligkøbspakke yde både juridisk rådgivning og køberrådgivning, mens Finobo vil sikre, at kunderne opnår den bedste finansieringsløsning og en sund boligøkonomi i deres nye hjem. På den måde kan kunder nu få én samlet løsning til deres behov og opnå en tryg boligkøbsproces med hjælp fra de rette specialister. Dertil kan der som supplement ydes rådgivning inden for skat eller familieretlige forhold som samejekontrakt, ægtepagt og testamenter.

’’Vi er enige om, at styrken i uvildighed er at gøre det, der er i kundens bedste interesse. Og det indebærer også at finde de helt rette kompetencer til den enkelte kundes behov. Derfor er PrivatRevisions ydelser et perfekt supplement til vores finansielle rådgivning, så vi kan sikre vores kunder en samlet, holdbar løsning.’’

Læs mere om Finobos nylancerede boligkøbspakke her.

Går du glip af besparelser lige nu?

Prøv uvildig økonomisk rådgivning og lad os tjekke for dig. Vi går din privatøkonomi igennem med dig og viser dig dine unikke muligheder helt gratis og uforpligtende. Snyd ikke dig selv for et bedre økonomisk set-up:

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre her:

Mand stabler mønter fra sin opsparing
Opsparingsformer: Hvilke skal du vælge?
En opsparing giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed, når uforudsete udgifter opstår, eller din situation ...
Se artiklen
Fire råd til førstegangskøbere
Fire råd til førstegangskøbere
Skal du købe din allerførste bolig? At købe sit første hjem er en spændende proces, ...
Se artiklen
Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.