Finobo vil hjælpe vejlensere til mere økonomisk frihed

Karoline Lykke

Finansiel skribent

Flere og flere danskere er blevet nysgerrige på, hvordan de kan optimere deres privatøkonomi med uvildig finansiel rådgivning. Og nu vil den personlige rådgivning fremover være at finde i Vejle, når Finobo d. 15. marts slår dørene op til sin nye afdeling i Dandy Business Park.

Åbning af Finobos nye kontor i Vejle

Tættere på kunderne, tættere på frihed

For Finobo er placeringen i Vejle ikke en tilfældighed. Efterspørgslen fra Trekantsområdet er høj og ifølge medejer, Silas Christensen, så gør placeringen, at rådgiverne nu kan hjælpe endnu flere kunder:

’’Vi har længe kigget i retning af Vejle. Ikke kun fordi, at det er en dejlig by, men også fordi placeringen strategisk set giver rigtig god mening for os, da vi nu kan møde flere kunder, hvor de er. Vi har mærket, at efterspørgslen er der, så nu vil vi hjælpe kunder i hele Trekantsområdet med at sikre, at de opnår mere økonomisk frihed til det, der er vigtigt for dem.’’

Og der tegner sig allerede et billede af en travl opstart. Når rådgiverne begynder deres nye hverdag på Vejle-kontoret, så bliver det til en tæt på fyldt mødekalender.

Vil tilbyde vejlenserne et personligt alternativ

Når Finobos afdeling på Lysholt Allé 10 åbner, så får vejlenserne fremover et alternativ til den finansielle rådgivning, de er vant til fra bankerne. Ved Finobo er den finansielle rådgivning uvildig, og det giver forbrugere flere muligheder, fortæller Silas:

’’Vores uvildighed betyder, at vi udelukkende varetager vores kunders interesser, mens vi har hele bankmarkedet som vores produkthylde, når vi skal finde den helt rette løsning til deres behov. Det giver vores kunder flere muligheder, og vi oplever, at vi i langt de fleste tilfælde kan sikre dem en bedre løsning end den, de har i dag.’’

Silas fremviser Finobos nye lokaler i Dandy Business Park Vejle

Samtidig vil rådgivningen ikke kun foregå på det nye kontor i Dandy Business Park. Den kan også foregå i hjemmets trygge rammer:

’’Vi ved, at det kræver tillid at invitere en rådgiver med ombord på sin privatøkonomi, og vi tilbyder derfor også at komme hjem til kunderne for at afholde rådgivningsmøderne i deres vante rammer. Men det er naturligvis helt op til den enkelte kunde, hvad de har mest lyst til.’’

Går du glip af besparelser lige nu?

Prøv uvildig økonomisk rådgivning og lad os tjekke for dig. Vi går din privatøkonomi igennem med dig og viser dig dine unikke muligheder helt gratis og uforpligtende. Snyd ikke dig selv for et bedre økonomisk set-up:

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre her:

Mand stabler mønter fra sin opsparing
Opsparingsformer: Hvilke skal du vælge?
En opsparing giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed, når uforudsete udgifter opstår, eller din situation ...
Se artiklen
Fire råd til førstegangskøbere
Fire råd til førstegangskøbere
Skal du købe din allerførste bolig? At købe sit første hjem er en spændende proces, ...
Se artiklen
Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.