Finobo indgår samarbejde med Ensure Pension

Mia Thomsen

Finansiel skribent

Finobo indgår d. 1. september 2023 et samarbejde med den uvildige pensionsmægler Ensure Pension. Samarbejdet er en unik mulighed for at Finobo kan tilbyde sine kunder en mere komplet løsning for deres økonomiske fremtid, hvor både boligøkonomi og pensionsordning forenes.

Bedre boligøkonomi og økonomisk fremtid

Samarbejdet betyder, at Finobo nu kan kombinere uvildig finansiel rådgivning med uvildig pensionsrådgivning. Dermed kan Finobo hjælpe sine kunder med deres nuværende økonomi og bolighandel og samtidig sikre dem en god økonomisk fremtid i pensionstilværelsen.

’’Vi er begejstrede for at indgå et samarbejde med Ensure Pension. Ved at kombinere Finobo og Ensure Pensions faglige ekspertise kan vi skabe en større værdi for kunden. Det er en unik mulighed for at hjælpe kunden nu og her med økonomi og bolighandel, og med samarbejdet med Ensure Pension kan vi også sikre kundens fremtid ved at hjælpe dem til den bedste pensions- og sundhedsordning.”

Fælles om uvildigheden

Fælles for Finobo og Ensure Pension er, at uvildigheden er helt afgørende. Uvildigheden betyder, at Ensure kan sammensætte den bedste pensionsløsning til den enkelte kunde, fordi de arbejder i kundens og ikke i selskabernes interesse for at sikre den bedste pensionsordning. Konkret arbejder Ensure med konstant at overvåge markedet, mens de har unikke aftaler med alle selskaber, hvormed de uvildigt kan præsentere deres kunder for markedets bedste og mest optimale pensions- og sundhedsløsninger.

’’For både Ensure og Finobo er kunden og kundens vindinger omdrejningspunktet for vores rådgivning. Ensure har ingen færdige produkter fra selskaber, som vi skal sælge, tvært imod, så er vores uafhængighed kundens garanti for, at de får de absolut bedste løsninger fra et uoverskueligt og komplekst marked. Vi ser frem til meningsfuldt samarbejde til gavn for vores kunder”

Finobo og Ensure Pensions koncept har mange ting til fælles, men spidskompetencerne er forskellige. Ensure Pension er specialister i pensions- og sundhedsrådgivning og Finobo er specialister i privatøkonomi og bolighandel. Med samarbejdet kan Finobos kunder nu se frem til at få de rette specialister til både privatøkonomi samt pensions- og sundhedsordning.

Går du glip af besparelser lige nu?

Prøv uvildig økonomisk rådgivning og lad os tjekke for dig. Vi går din privatøkonomi igennem med dig og viser dig dine unikke muligheder helt gratis og uforpligtende. Snyd ikke dig selv for et bedre økonomisk set-up:

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre her:

Mand stabler mønter fra sin opsparing
Opsparingsformer: Hvilke skal du vælge?
En opsparing giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed, når uforudsete udgifter opstår, eller din situation ...
Se artiklen
Fire råd til førstegangskøbere
Fire råd til førstegangskøbere
Skal du købe din allerførste bolig? At købe sit første hjem er en spændende proces, ...
Se artiklen
Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.