Finobo slår dørene op til en ny afdeling i Odense

Mia Thomsen

Finansiel skribent

Efterspørgslen på uvildig finansiel rådgivning stiger fortsat. Flere og flere søger hjælp hos en uvildig rådgiver til at optimere privatøkonomien, og nu kan fynboerne se frem til at møde Finobos uvildige rådgivere i den nye afdeling i Odense, som slog dørene op d. 1. august 2023.  

Finobo slår dørene op til en ny afdeling i Odense.

Tættere på flere kunder 

Det er ikke en tilfældighed, at Finobos nye afdeling ligger i Odense. Det er en stor by, der med sin centrale placering på Fyn dækker et stort geografisk område. Det betyder, at Finobo nu kan hjælpe endnu flere danskere til mere økonomisk frihed. 

’’Vi mærker fortsat en stigende efterspørgsel på vores uvildige finansielle rådgivning. Vores kunder har længe efterspurgt et fysisk kontor i Odense, og selvom vi også afholder møder online, så betyder det meget for os og vores kunder, at vi kan møde dem der, hvor de er.’’

Personlig rådgivning med kunden i fokus 

Finobos nye afdeling er blevet en del af et kontorfællesskab i Odense. Ifølge Silas, så har det været vigtigt at finde et sted, der skaber de bedste rammer for en god og tryg oplevelse for kunderne. 

 

Fotografi fra kontorfællesskab Visti Odense
Fotografi af entré i Visti Odense

’’Kontorfællesskabet er nøje udvalgt for at sikre, at kunderne føler sig velkomne og trygge, når de kommer på kontoret. Vi ved jo, at det kræver tillid at lukke en rådgiver ind i sin privatøkonomi. Derfor stræber vi efter at skabe en lige så hjemlig stemning på kontoret, som hvis mødet foregik hjemme i kundens dagligstue.’’

Fra opstarten i august er der tilknyttet tre uvildige rådgivere til kontoret i Odense. De er allerede booket op med møder i deres kalendere, så de får noget at se til fra start. Men selvom rådgiverne befinder sig fysisk på kontoret, så afholder de også møder hjemme hos kunderne i og omkring Odense samt online alt efter kundernes ønsker. 

Går du glip af besparelser lige nu?

Prøv uvildig økonomisk rådgivning og lad os tjekke for dig. Vi går din privatøkonomi igennem med dig og viser dig dine unikke muligheder helt gratis og uforpligtende. Snyd ikke dig selv for et bedre økonomisk set-up:

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre:

Hvad kan jeg købe bolig for
Hvad kan jeg købe bolig for?
Hvis du går med tanker om at købe en bolig, så er du formentligt nysgerrig ...
Se artiklen
Christian afholder uvildigt rådgivningsmøde med et kundepar
Hvorfor få uvildig rådgivning, når du kan gå i banken?
Mange danskere er vant til at henvende sig til deres bankrådgiver, når de har brug ...
Se artiklen
Scroll to Top