Finobo slår dørene op til en ny afdeling i Odense

Mia Thomsen

Finansiel skribent

Efterspørgslen på uvildig finansiel rådgivning stiger fortsat. Flere og flere søger hjælp hos en uvildig rådgiver til at optimere privatøkonomien, og nu kan fynboerne se frem til at møde Finobos uvildige rådgivere i den nye afdeling i Odense, som slog dørene op d. 1. august 2023.  

Finobo slår dørene op til en ny afdeling i Odense.

Tættere på flere kunder 

Det er ikke en tilfældighed, at Finobos nye afdeling ligger i Odense. Det er en stor by, der med sin centrale placering på Fyn dækker et stort geografisk område. Det betyder, at Finobo nu kan hjælpe endnu flere danskere til mere økonomisk frihed. 

’’Vi mærker fortsat en stigende efterspørgsel på vores uvildige finansielle rådgivning. Vores kunder har længe efterspurgt et fysisk kontor i Odense, og selvom vi også afholder møder online, så betyder det meget for os og vores kunder, at vi kan møde dem der, hvor de er.’’

Personlig rådgivning med kunden i fokus 

Finobos nye afdeling er blevet en del af et kontorfællesskab i Odense. Ifølge Silas, så har det været vigtigt at finde et sted, der skaber de bedste rammer for en god og tryg oplevelse for kunderne. 

 

Fotografi fra kontorfællesskab Visti Odense
Fotografi af entré i Visti Odense

’’Kontorfællesskabet er nøje udvalgt for at sikre, at kunderne føler sig velkomne og trygge, når de kommer på kontoret. Vi ved jo, at det kræver tillid at lukke en rådgiver ind i sin privatøkonomi. Derfor stræber vi efter at skabe en lige så hjemlig stemning på kontoret, som hvis mødet foregik hjemme i kundens dagligstue.’’

Fra opstarten i august er der tilknyttet tre uvildige rådgivere til kontoret i Odense. De er allerede booket op med møder i deres kalendere, så de får noget at se til fra start. Men selvom rådgiverne befinder sig fysisk på kontoret, så afholder de også møder hjemme hos kunderne i og omkring Odense samt online alt efter kundernes ønsker. 

Går du glip af besparelser lige nu?

Prøv uvildig økonomisk rådgivning og lad os tjekke for dig. Vi går din privatøkonomi igennem med dig og viser dig dine unikke muligheder helt gratis og uforpligtende. Snyd ikke dig selv for et bedre økonomisk set-up:

Vil du holde dig opdateret på markedets udsving?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når du har mulighed for at opnå besparelser.

Navigation

Læs videre her:

Mand stabler mønter fra sin opsparing
Opsparingsformer: Hvilke skal du vælge?
En opsparing giver dig tryghed og økonomisk sikkerhed, når uforudsete udgifter opstår, eller din situation ...
Se artiklen
Fire råd til førstegangskøbere
Fire råd til førstegangskøbere
Skal du købe din allerførste bolig? At købe sit første hjem er en spændende proces, ...
Se artiklen
Scroll to Top

Går du glip af besparelser lige nu?

Få en gratis 5-minutters telefonisk sparring. Lad os kort vende dine muligheder pr. telefon og vurdere, om du kan stilles bedre end i dag.